To je to što me zanima!

Majka djevojke: 'Da je nekoga udarila, ne bi spavala cijeli dan'

Moja kćer je dobra i poštena djevojka, tvrdi majka djevojke (19) koja je u subotu privedena. Osumnjičena je da je na božićno jutro udarila autom policajca, a zatim pobjegla s mjesta nesreće
Vidi originalni članak

Šokirala me medijska eksponiranost kćeri, kao da je pobila petero ljudi. Srećom čovjek je živ i vjerujem da će se oporaviti i samo vjerujem u dragog Boga da će se istina utvrditi jer sam uvjerena da moja kćer nije kriva i da nije ona vozila auto i udarila čovjeka, komentirala je majka djevojke (19) koja je osumnjičena da je na božićno jutro u Gospiću autom udarila policajca (52) koji je pješke išao na posao, a zatim pobjegla s mjesta nesreće bez da je ozlijeđenom pomogla. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, kako tvrde u policiji, djevojka se kasnije vratila sa suvozačem (21) po retrovizor koji je otpao s auta u sudaru. 

- Moje dijete se ničega ne sjeća... Ujutro je ostavljena na parkiralištu hotela, stotinjak metara od kuće na suvozačkom mjestu da spava s upaljenim autom. Ona ne zna ništa, ona se ne sjeća da je ona vozila. Rekla nam je da se ničega ne sjeća, da se samo sjeća da je sjela u auto i da je u jedom trenutku prijatelju dala ključeve auta - ispričala je njezina majka. 

SUVOZAČ PUŠTEN NA SLOBODU Pregazila policajca na Božić, ostaje u zatvoru mjesec dana

- Čudno mi je i da je u 6.15 kćer zvala tog prijatelja koji je bio s njom, a u 6.20 je čovjek udaren autom, je li on vozio nekog drugog, je li ga kćer tada zvala da joj doveze auto, ja ne znam. Znam da mi je kćer tog jutra bila potpuno izgubljena, kao da je bila drogirana, a kada je došla kući spavala je do navečer, a na testiranju ona nije imala alkohola u krvi. Moja kćer je dobra i poštena djevojka, a da je udarila nekoga vozilom sigurno ne bi bez grižnje savjesti spavala cijeli dan - komentirala je očajna majka

NESREĆA U GOSPIĆU Autom udarila policajca, otišla, a zatim se vratila po retrovizor

Nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu djevojci je u subotu istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

- Samo mi je bitno da je moja kćer psihički dobro - zaključila je majka djevojke. 

Idi na 24sata

Komentari 334

  • zvonkod 31.12.2019.

    Ovo kad neko pobjegne s mjesta nesreće mogu prihvatiti jer je u tom trenutku neuračunljiv , ali nakon pola sata postaješ svjestan svega i vratiš se pomoći unesrećenom ,a ne po retrovizor...!

  • lopinaizhr 31.12.2019.

    Možete vi komentirati ovako ili onako, ali mala s kim je imala posla dobro je i prošla. Momak je nastran po dosta pitanja, osobno ga znam i ne čudi me da se mala ničega ne sjeća. Njegov scenarij nije prvi i mislim definitivno da je malu pametno obradio, a mamine mup veze su ga momentalno pustile da se brani sa slobode...za njega i brata nema pritvora u RH i mala je "gotova"...još jedna kolateralna žrtva ovog "suvozača". 100% će bit ova režija na sudu, jer istraga "mora prestat". To je Hrvatska, zar ne...

  • arma_gedon 31.12.2019.

    Ne sjeca se nicega, osim da je kljuceve auta dala drugome....

Komentiraj...
Vidi sve komentare