To je to što me zanima!

Majka i kćer teško ozlijeđene u sudaru mopeda i automobila

Audi kojim je upravljao I.G. (31) udario je u ivičnjak i prešao je u suprotni kolnički trak iz nejasnih razloga. Udario je u moped na kojem su bile B. B.(45) i A. B. (19)
Vidi originalni članak

Majka i kćer teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći u Kaštel Kambelovcu u četvrtak oko 19.15 sati. Audi kojim je upravljao I.G. (31) udario je u ivičnjak i prešao je u suprotni kolnički trak iz nejasnih razloga. Stražnjim dijelom auta udario je u moped Baotian na kojem su bile B. B.(45) i A. B. (19), te ih srušio na pod. 

Prevezene su s teškim ozljedama u KBC Split. B.B. je u nesreći zadobila prijelom zdjelice i iščašenje kuka.  Njezina kćer također ima frakturu zdjelice, te prijelome lijeve potkoljenice i prstiju lijeve šake. Obje su operirane, a djevojka je u teškom stanju.

Vozač Audija nije bio pod utjecajem alkohola. Zbog očevida cesta je bila zatvorena do 21.10 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • renčica 01.10.2011.

    da, baš me zanima kaj će Crnic komentirati,mislim da će opet motoristica dobit svoju porciju (iako je vozač auta kriv). Nadam se da ozljede unesrećenih nisu teške i da će se brzo oporaviti

  • Velečasni 1 30.09.2011.

    Što ćemo sada po ovom slučaju? Okriviti skuteraše-motoriste po automatizmu (crnic) ili nešto drugo? Ozlijeđenima želim što brži oporavak,sa što manjim posljedicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare