To je to što me zanima!

Majka i tek rođeno dijete poginuli u padu helikoptera

Helikopter je prevozio trudnicu u bolnicu. Žena je rodila u letjelici. Ubrzo nakon toga helikopter se srušio na sjeveru Korzike. Poginulo je petero ljudi
Vidi originalni članak

Petero ljudi poginulo je u padu helikoptera na Korzici. Među njima su majka (20) i tek rođena beba. Helikopter spasilačke službe trebao je prevesti trudnicu u bolnicu. No žena je rodila u letjelici. Nekoliko trenutaka nakon poroda helikopter je u subotu navečer nestao s radara te se srušio. Poginuli su majka i dijete, pilot, kopilot te liječnik.  Oko 150 spasioca je krenulo u potragu, a olupinu su pronašli u nedjelju ujutro na sjeveru Korzike. Pretpostavlja se da se helikopter srušio zbog lošeg vremena, no istraga još uvijek traje.
- Piloti su bili iskusni, no padala je jaka kiša, puhao je vjetar i bila je gusta magla. Letjelica se zabila u planinu. Udarac je bio strašan - rekao je Herve Bouchaert, načelnik pokrajine.
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izrazio je žaljene zbog nesreće te je obećao pomoć obiteljima žrtava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aura 27.04.2009.

    Prestrašno je kad se dese ovakve nesreće, žao mi je mlade mame ,bebice i svih koji su mamici htjeli pomoći i čija dobrota i nesebičnost ih je nažalost odvela u smrt. Takvi zaista ne bi trebali stradati. Žao mi je i njihovih obitelji , zaista život može biti okrutan.

  • user_35869 27.04.2009.

    strašno...majka i beba...kako i tko će odgovarati sada za to?kakve se greške događaju, to je neoprostivo... a glavna gospoda te države će napravit dan žalosti(ako i to naprave)...stašne li priče!

  • audrey 27.04.2009.

    Uzas!!!!!Jako mi je zao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare