To je to što me zanima!

Majka ide u zatvor zbog 50 kn, a djecu su već udomili

Samohrana majka troje djece ukrala je novčanik u kojem je bilo 50 kn. Dobila je zatvorsku kaznu, a njenu djecu su smjestili kod udomiteljske obitelji
Vidi originalni članak

Marijana Aleksić (29) iz Slavonskog Broda osuđena je na kaznu od godinu dana i dva mjeseca zatvora jer je 2007. godine sa svojim tadašnjim dečkom ukrala novčanik u kojem je bilo 50 kuna. Djelo je priznala misleći kako će dobiti uvjetnu kaznu jer nikada nije bila kažnjavana. Njezina odvjetnica zakasnila je poslati molbu za pomilovanjem te će Marijana završiti iza rešetaka. Njezino troje malodobne djece smjestili su kod udomiteljske obitelji, a ona od utorka štrajka glađu.
- Ne mogu ih ostaviti i neću. Neka mi stave ogrlicu oko vrata, zabrane da se krećem, ali ne mogu otići od djece. Pogriješila sam, vratit ću dug društvu, ali ne želim od djece - rekla je Marijana za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • gec56 30.01.2010.

    Trebala je prije mislito o posljedicama.

  • konjica 29.01.2010.

    drugi puta neka mazne torbetinu sa 50.000,00 kuna i biti će joj oprošteno kao i svima koji ne sramote struku lopovsku

  • oookram 29.01.2010.

    Tako i treba..da je pravosuđe uvijek ovako strogo, kaznenih djela bi bilo barem za polovicu manje...mislim kad potencijalni lopuža pročita ovaj tekst da će dobro razmisliti oće li se upustiti u krađu...a ekipi koja priča da se radi o samo 50 kn..krađa je krađa..ona nije mogla znati koliko je love u novčaniku..to je samo njezin peh..i nek je podhitno razdvoje od djece jer im ona nemože bit nikakav ni primjer ni autoritet!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare