To je to što me zanima!

Majka iz pakla: Pedofili priznali da su bili s maloljetnicama...

Vesna N. (51) podvodila je maloljetne kćeri na seks sa starijim muškarcima i zarađivala. Siromašne djevojčice nekad su u zamjenu za seks znale dobiti i kućne potrepštine, zamrznuto pile...
Vidi originalni članak

Optužnica protiv Vesne N. (51), majke monstruma iz Svibovca Podravskog nedaleko od Varaždina, koja je podvodila svoje kćeri, povučena je i ide na doradu. Portal eVaraždin piše kako su dvojica pedofila priznala da su seksualno iskorištavala maloljetnice. Dobili su uvjetno godinu dana zatvora.

Iz varaždinskog Državnog odvjetništva u ponedjeljak nisu htjeli komentirati ovaj slučaj, koji je lani šokirao i zgrozio javnost.

- Nešto konkretnije moći ćemo reći kad bude podignuta nova optužnica, što se može očekivati kroz nekoliko tjedana - kratko su nam komentirali.

Podsjetimo, nepunih 10 godina, od 2000. do 2009. godine, ova majka iz pakla prisiljavala je dvije maloljetne kćeri na seksualne odnose s odraslim muškarcima kako bi zaradila novac. Uglavnom za svoje životne potrebe, ne mareći za njih. Uvela ih je u svijet prostitucije kad su imale samo 13 i 14 godina. Prvo je prodavala svoje tijelo, no pedofili su nudili više novca za seks s djevojčicama nego s njom. Seksualne usluge plaćali bi 700 kuna, ali (ne)majka, sklona alkoholu i razuzdanom životu, umjesto na novac pristajala bi i na koješta drugo. Siromašne djevojčice nekad su u zamjenu za seksualno zadovoljenje znale dobiti i neke kućne potrepštine, zamrznuto pile, malo vegete, bocu vina...

Kćeri, danas punoljetne djevojke, prije šest godina pobjegle su od monstruozne majke i uspjele se izbaviti iz pakla koji su godinama proživljavale. Prijavile su je, a od ožujka prošle godine nalazi se u istražnom zatvoru. Policajci su uhitili i deset muškaraca iz Varaždinske, Međimurske i Zagrebačke županije. Nakon istrage, u rujnu je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo optužnicu kojom majku i pedofile tereti za spolno iskorištavanje i zlostavljanje, podvođenje, spolne zloporabe mlađih od 15 godina i seksualni odnos bez pristanka.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • svejedobro 06.04.2016.

    Kakav je to sudac pedofilu dao GODINU DANA UVJETNE KAZNE?!!!!!!! Takvim mizernim packama postaje suučesnik u prljavoj raboti! Kako se uopće može pogledati u ogledalo?!!! O nemajci i ostalim pedofilima da ne govorim...

  • biberrr 05.04.2016.

    Od kojega uzrasta smije odrasli muškarac ševiti djevojke,a da ne bude pedofil po hrvatskim zakonima? Nekako je ta pedofilija dosta zbunjujuća i koja je tu granica.

  • gabriella_1 05.04.2016.

    Koja uvjetna?! Zamjena za svedočenje?! Znači nakon godinu dana opet mogu hebavati curice dok tu flundru zatvore! Ako je zatvore! Možda je i puste..možda dobije godinu dana uvjetno u zamjenu za šutnju...E sad kad me ispoštuju dragi administratori!

Komentiraj...
Vidi sve komentare