To je to što me zanima!

Majka monstrum: Svoju bebu drži na uzici i hrani ju kao psa

Filipini: Majka je na Facebooku objavila fotgorafije dječaka (1) kako gol puže po podu dok ga ona vodi na uzici. Ispred bebe se nalazi zdjelica s psećom hranom
Vidi originalni članak

Stravične fotografije s Filipina prikazuju golog dječaka (1) kako puže po podu, a oko vrata ima uzicu. Na fotografijama se vidi i da dijete jede iz zdjelice na podu u kojoj se izgleda, nalazi hrana za pse. 

Fotografije je Facebook stavila majka djeteta. Na fotografije je naišla aktivistica za ljudska prava Lurleen Hilliard (46) iz Dublina. Odmah je reagirala. Povezala se s partnerima u SAD-u koji su obavijestili aktiviste na Filipinima. 

Majka se navodno u utorak predala policiji, a brigu o bebi je preuzela socijalna služba

- Ako toleriramo takav oblik zlostavljanja, neki roditelji će i dalje misliti da je u redu objavljivati takve fotografije na Facebooku. Ono što me još više zabrinjava je, što ta žena radi iza kamere, kada nitko ne vidi. I dalje ću raditi pritisak na vlasti kako bi roditelji bili kažnjeni jer ovo je neprihvatljivo. Mi moramo kao društvo zaustaviti zlostavljanje djece. Ova žena je sramota za sve majke - rekla je Hilliard, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Galeb i ja 28.05.2015.

    Sada bi trebalo i majku tako hraniti i drzati ali dozivotno

  • Danmax 28.05.2015.

    Auuu ovo nije za gledat, dugo me nešto nije ovako sokiralo

  • x00x 28.05.2015.

    jer znaju sto bi sve bilo receno ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare