To je to što me zanima!

Majka monstrum: Ugušila je sina, potvrdili su kaznu zatvora

Chiara Pašić je osuđena zbog ubojstva sinčića Denisa - sjela na jastuk na lice djeteta dok mu je maloljetnica, koja je bila s njom pridržavala noge, a potom ga bacile u more
Vidi originalni članak

Vrhovni sud potvrdio je kaznu dugotrajnog zatvora od 33 godine za Chiaru Pašić (35) zbog teškog ubojstva trogodišnjeg djeteta. Sud je donio presudu u trećem stupnju kojom je odbio žalbu optuženice kao neosnovanu i potvrdio drugostupanjsku presudu Vrhovnog suda Republike Hrvatske, objavljeno je na web stranici Vrhovnog suda.

Time je postala pravomoćna presuda kojom su odbijene žalbe optuženice i maloljetnice i potvrđena prvostupanjska presuda i rješenje Županijskog suda u Puli, javlja Jutarnji list.

Chiara Pašić je osuđena zbog ubojstva sinčića Denisa i u kaznu joj je uračunato vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 24. svibnja 2017. pa nadalje. Maloljetnici je zbog kaznenog djela teškog ubojstva izrečena odgojna mjera upućivanja u odgojni zavod najdulje tri godine.

NASRNULI NA VLASTITU DJECU Roditelji monstrumi: Šokirali Hrvatsku brutalnim zločinima

Punoljetna optuženica i maloljetnica su osuđene jer su zajedno jastukom ugušile trogodišnje dijete koje se otimalo i plakalo. Punoljetna optuženica je majka djeteta.

Dječakova majka i maloljetnica su mrtvo tijelo djeteta odnijele do obale mora i punoljetna optuženica ga je bacila u more. 23. svibnja 2017. predvečer u stanu u Akvilejskom prilazu zajedno i prema dogovoru s maloljetnicom počinila teško ubojstvo. Dok je njezin sin Denis Pašić ležao u sobi na krevetu s licem okrenutim prema stropu, maloljetnica mu je stavila jastuk na lice dok mu je Chiara pridržavala noge. 

Kako je dijete još davalo znakove života, Chiara je sjela na jastuk na lice djeteta dok mu je maloljetnica pridržavala noge, potom su ona i maloljetnica odnijele tijelo Denisa Pašića na područje bivše vojarne Katarina na Valelungi gdje je Chiara bacila tijelo dječaka u more.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • jele112 27.02.2020.

    Meni već danima ne izlazi iz glave to kako je žena hladnokrvno ubila vlastito dijete!! I stalno ljubim i grlim svog sinčića i njezin bi danas imao godina ko moj i mislim si, što ga nije nekome dala, poklonila... ima ljudi koji bi ga voljeli i podigli... ne mogu se pomirit s tim i mene proganja to što je ona učinila!!! Nadam se, stvarno se nadam da će ju do kraja života proganjati lik tog dječačića kojeg je ubila! Da će ju proganjat moment kad ga je ubila i stvarno se nadam da će ju stić Božja pravda jer ova zemaljska nema veze njenim zlodjelom!

  • Liliana_1 27.02.2020.

    Šta je u glavi takvoj osobi baš me zanima. Koji je njezin odgovor na pitanje zašto je to učinila. Jako me to zanima, da li je itko od istražitelja i sudac to pitao.

  • ivan87nx 27.02.2020.

    giljotina i bokić

Komentiraj...
Vidi sve komentare