To je to što me zanima!

Majka nestale Marijane Seifert: 'Ne krivim nikog, želim samo istinu, ali vjerujem da je živa'

Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja 2022. godine. Mama u je posljednji put vidjela dva dana prije nestanka u njezinom zagrebačkom stanu
Vidi originalni članak

Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svjesna što se dogodilo, mislila sam da je riječ o nekoj šali, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju mama Gordana Kovačević o nestanku kćeri Marijane Seifert, pobjednici regionalnog Big Brothera. Prošlo je godinu dana otkako se za Marijanom izgubio svaki trag.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marijanu je posljednji put vidjela dva dana prije nestanka u njezinom zagrebačkom stanu u kojem je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i jednogodišnjim sinom Aleksandrom.

- Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebala je otići kod prijateljice pomagati joj u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako se ne želi razvesti i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu - rekla je Gordana.

PREMINUO OD TEŠKE BOLESTI Posljednji ispraćaj oca nestale Marijane iz BB-a: Na sahranu u Zagreb stigli prijatelji i obitelj

- Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne okrivljujem nego samo želim da se dozna istina. Meni je najmanje vjerojatna mogućnost da je moja kći sebi nešto napravila. Voljela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Vjerujem da je moja Marijana još živa! Taj me osjećaj prati cijelo vrijeme od njezinog nestanka - dodala je.

Građanin našao torbicu

Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja 2022. godine. U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. Pritom oko sebe nije vidio nikoga. S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

TUGA U OBITELJI Preminuo otac nestale Marijane Seifert: 'Umro je od tuge. Nije dočekao da sazna što je bilo...'

- Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apeliram neka počnu iznova sve istraživati. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznijela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o prijetnjama koje je dobivala od bliske osobe - dodala je nesretna majka čiji suprug Ivo se naglo razbolio i preminuo krajem prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Andjelica 11.05.2023.

    I ja dam sigurna da je ziva opet s nekim tipom

  • ajica 28.04.2023.

    Da je živa,znali bi već

  • luky lu 28.04.2023.

    Muž je najsumnjiviji!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare