To je to što me zanima!

Majka ovisnica i ljubavnik na smrt su prebili dječaka

Maleni Rhys, star tek osam mjeseci, preminuo je u bolnici. Nasilni roditelji slomili su mu rebra i ramena. Socijalni radnici znali su za zlostavljanje
Vidi originalni članak

Histeričnu Claire Biggs (27) morali su odvući iz sudnice u Londonu. Osudili su je na osam godina zbog zlostavljanja sinčića Rhysa koji je umro. Ona i njezin nevjenčani suprug Paul Husband (33), prije osuđivan zbog silovanja djevojčice, tukli su dječaka. Slomili su mu rebra, rame, a zbog udaraca imao je unutarnje krvarenje. Maleni Rhys preminuo je s tek osam mjeseci. Čak nekoliko puta socijalni su radnici dolazili u dom Claire, koja je bila ovisnica o cracku. Iako su vidjeli masnice na tijelu bebe, dopustili su da on ostane s nasilnim roditeljima. Rhys je preminuo u bolnici. Policija je u stanu pronašla njegovu krvavu robicu i plišanog medu. Sumanuta Claire čak je u ime svog mrtvog dijeteta poslala SMS poruku na Paulov mobitel. "Mom tati: Znam da sam puno plakao i da ti je to smetalo, no ipak te voli tvoj sin Rhys", pisalo je u poruci. Paul još uvijek čeka suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crnka27os 11.03.2009.

    nikad više ama baš nikad više neću čitat ovakve tekstove,a kamoli pogledat sliku te nevine djece koja tako prođu....jer nakon toga me užasno zaboli želudac i suze mi krenu,a ta teška psiha mi nije potrebna!

  • Andriana 11.03.2009.

    Upravo zbog ovakvih ljudi i kriminalaca treba tolerirati nasilje policajaca nad kriminalcima. Treba ih tuči dok ne CRKNU!

  • freetoola 11.03.2009.

    jadničak mali:( nebi oni meni stigli do sudjenja,stoka poremećena

Komentiraj...
Vidi sve komentare