To je to što me zanima!

Majka ubojice: 'Nije dolazio tamo od Božića. Čuli smo se prekjučer, ništa nije spominjao'

Imali su često problema, ona bi ga prijavila pa bi po nekoliko mjeseci proveo u zatvoru, potvrdila je majka ubojice Gorana Kneževića. Sumnja se da je sjekirom napao bivšu i ubio joj dijete
Vidi originalni članak

Nikakve detalje nam policija nije rekla, znamo ovo što smo pročitali u medijima, u kratkom telefonskom razgovoru kazala nam je majka Gorana Kneževića (43), koji je u srijedu navečer napao bivšu suprugu (42) sjekirom te ubio njezinu jednoipolgodišnju kćer.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majka, koja je pod dojmom događaja, još ne može vjerovati da bi njezin sin učinio to za što ga terete. 

- Posljednji put smo se čuli prekjučer, ništa nije spominjao da nešto planira ili se na bilo što žalio. Tamo nije ni dolazio tamo negdje od Božića - dodala je Goranova majka, koja živi u Hrvatskoj Dubici. Na naše pitanje jesu li on i bivša supruga u posljednje vrijeme imali više problema u komunikaciji nego inače odgovara da su oni non-stop imali problema.

DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA Policija: Bili smo tamo za devet minuta. Imao je do ožujka 2021. mjeru zabrane pristupa obitelji

- Ona bi ga prijavila pa bi ga strpali u zatvor na nekoliko mjeseci, kad bi izišao opet bi se vratio - promuklo govori majka, a naš razgovor u tom trenutku prekida susjeda.

- Oprostite, moram ići - poručila je i prekinula vezu.

Podsjetimo, zagrebačka policija je u srijedu 4. siječnja oko 20:30 zaprimila više poziva koji su upućivala na nasilje u obitelji na području naselja Peščenica. Prvi puta zvala je 42-godišnjakinja kako bi prijavila da je alkoholizirani bivši suprug zlostavlja. Potom su dobili dojavu o svađi na cesti, a zatim i o ozljeđivanju sjekirom.

DVOJE MRTVIH U ZAGREBU HOROR NA ŽITNJAKU Ubio dijete i ranio ženu. Policija je objavila detalje, poznat njegov identitet

- Odmah po prvom pozivu na mjesto događaja izašli su policajci, koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta. One su pronađene u teškom stanju i policijski službenici su im na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć do dolaska hitne medicinske pomoći - javila je policija. 

Prije dolaska policajaca na mjesto događaja, Knežević se već BMW-om njemačkih registracija dao u bijeg u nepoznatom smjeru. Završio je na obilaznici gdje je udario autom u zaštitnu ogradu, došao na autocestu i s namjerom se bacio pod vozilo.

STRAŠAN ZLOČIN Tajnica Mađerić o ubojstvu djeteta: 'Obitelj je u tretmanu Centra za socijalnu skrb'

Policija je naknadno dobila informaciju o pogibiji muškarca u prometnoj nesreći na Autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac. Na mjestu gdje je poginuo dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu i ekipe za očevide PU zagrebačke obavili su očevid nakon kojega su utvrdili da se radi o samoubojstvu.

U četvrtak 5. siječnja u ranim jutarnjim satima, zaprimili su informaciju da je dijete od zadobivenih ozljeda preminulo.  

Idi na 24sata

Komentari 103

  • NindžaPijace 06.01.2023.

    Bitno da je to smeće bilo na slobodi a Franciškovića drže u zatvoru za ništa.

  • mara92 06.01.2023.

    Picka lopovska,puj jebem ti mater bolesnu

  • jura4987 06.01.2023.

    a kaj bi ti spomenul? da bu sve poubijal?

Komentiraj...
Vidi sve komentare