Obavijesti

News

Komentari 83

HOROR NA ŽITNJAKU Ubio dijete i ranio ženu. Policija je objavila detalje, poznat njegov identitet

HOROR NA ŽITNJAKU Ubio dijete i ranio ženu. Policija je objavila detalje, poznat njegov identitet

Muškarac je nanio i teške ozljede djetetu starom jednu i pol godinu, a nakon što je pobjegao su majka i dijete prevezeni u zagrebačke bolnice. Djetetu nije bilo spasa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
REAGIRALA KOMORA

'Trebamo sustavna rješenja, a ne individualni lov na krivce!'

24sata

Hrvatska komora socijalnih radnika (HKSR) ocijenila je u četvrtak u povodu jučerašnjeg tragičnog događaja obiteljskog nasilja na zagrebačkom Žitnjaku da su važnija sustavna rješenja nego individualni lov na ''krivce'' i prije nego što je činjenično stanje uopće utvrđeno.

HKSR u priopćenju ističe da je obiteljsko nasilje, koje je rezultiralo smrću jednogodišnjeg djeteta, ponovno aktualiziralo stari problem - javne reakcije na tragični slučaj koje u prvi plan guraju mogućnost propusta u radu socijalne službe, iako u tom trenutku javnost ne raspolaže baš nikakvom informacijom što je socijalna služba poduzela u tom slučaju.

Više pročitajte OVDJE.

MAJKA UBOJICE

Nikakve detalje nam policija nije rekla, znamo ovo što smo pročitali u medijima, u kratkom telefonskom razgovoru kazala nam je majka Gorana Kneževića (43), koji je u srijedu navečer napao bivšu suprugu (42) sjekirom te ubio njezinu jednoipolgodišnju kćer.

Majka, koja je pod dojmom događaja, još ne može vjerovati da bi njezin sin učinio to za što ga terete. 

- Posljednji put smo se čuli prekjučer, ništa nije spominjao da nešto planira ili se na bilo što žalio. Ovamo u Hrvatsku Dubicu nije ni dolazio tamo negdje od Božića - dodala je Goranova majka. 

Više pročitajte ovdje

OBITELJ POD NADZOROM

Obitelj u kojoj je došlo do tragedije bila je pod nazdorom Centra za socijalnu skrb, potvrdila je državna tajnica Margareta Mađerić. Više o tome ovdje.

OBJAVILI DETALJE

Policija je objavila detalje horora na Žitnjaku. Više o tome ovdje

POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Zagrebačka policija objavila je oko podneva priopćenje o strašnom zločinu na Žitnjaku. Navode kako su u srijedu u 20.26  sati dobili više poziva koja su upućivala na nasilju u obitelji na području Peščenice. 

- Prvi je poziv uputila žena - žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom - navode u priopćenju. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

 

Komentari 83