To je to što me zanima!

Majka umrla dok je dojila bebu, prevrnula se na nju i ugušila je: Dječak (3) dozivao u pomoć

Beba se u Argentini ugušila kad je na nju pala majka (30), koja je preminula uslijed dojenja, zbog komplikacija s visokim krvnim tlakom. Pronašao ih je trogodišnji braco...
Vidi originalni članak

Mlada majka Mariana Ojeda (30) i njena beba preminule su prošlog tjedna u gradu Corrientes u sjevernoj Argentini uslijed bizarne nesreće. Majka je umrla dok je dojila dvomjesečnu curicu te se srušila na nju i ugušila je. Suprug ih je pokušavao bezuspješno zvati na telefon nekoliko puta. Kod kuće je bio i trogodišnji dječak koji je pokušavao dozvati pomoć.

Muškarac je posumnjao da nešto nije u redu kad mu se žena opetovano nije javljala na telefon pa je usred posla otišao kući i zatekao užasni prizor. Tvrdi da mu je sin rekao da ne može probuditi mamu.

Autopsija je pokazala da nema tragova nasilja. Žena je imala problema s visokim krvnim tlakom te se sumnja da je uslijed komplikacija upala u šok i preminula. Lokalna policija javlja da se okolnosti još istražuju, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • FilipNemeti 10.05.2021.

    Zaista me zabrinjava nepismenost nekih ljudi u komentarima ovdje. U tekstu lijepo piše da je majka umrla za vrijeme dojenja bebe, te se srušila ili nekako skliznula na bebu, i beba se od pritiska majčinog tijela ugušila. Šta ljudima nije jasno?Ovo djeca u prvom razredu osnovne razumiju.

  • Analno uzgajanje krumpira 10.05.2021.

    Ovo je tragedija i to prevelika i teška a ne dali je Bloom ima kakicu 2 ili 3 puta

  • patron 10.05.2021.

    korona

Komentiraj...
Vidi sve komentare