To je to što me zanima!

Malenoj iz gnijezda ukrali dvije male rode, Klepetan je nestao

U četvrtak sam zatekao u gnijezdu tri ptića, drhtali su od straha, a Malena nije htjela meni niti njima u gnijezdo. Vidio sam da su uplašeni, rekao je Stjepan Vokić
Vidi originalni članak

Netko je ukrao dvije male rode iz Maleninog gnijezda, uznemirenim glasom javio je Stjepan Vokić, domar OŠ u Brodskom Varošu, čovjek koji o planetarno poznatoj rodi Malenoj skrbi 20 godina. 

– U četvrtak sam zatekao u gnijezdu tri ptića, drhtali su od straha, a Malena nije htjela meni niti njima u gnijezdo. Vidio sam da su uplašeni. Ne znam gdje je Klepetan, da li mu se što dogodilo. Čudno je što je ovo sve bilo nakon emisije na lokalnoj TV koju su emitirali u srijedu navečer – rekao je Stjepan Vokić. Dodaje kako je vidio tragove u travi iza objekta na kojemu se nalazi Malenino i Klepetanovo gnijezdo.

 – Sve ću ih večeras pokupiti i odnijeti u sobu da spavaju sa mnom – kaže Stjepan, rekavši kako mali ptići još zbog toga što su preteški nisu bili spremni da odlete. 

– Nikada nisu odlazili pojedinačno iz gnijezda, uvijek skupa i uvijek bi bili u blizini. Netko je potplaćen da ih ukrade kako bi Malenu otjerali iz gnijezda – siguran je Stjepan. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mazaluna 15.07.2011.

    moranab. koji zakon? kaj to postoji u ovoj državi,napunili su zatvore a sve te tipove i tipice mi plačamo.Jedan dan je neka osoba privedena sa lisicama a za par dan eto ga u Saboru,eto ga kod premijerke ili kod predsjednika,uz onu glupu rečenicu kojom prikrivaju to što ih ne sude-neka institucije rade svoj posao,a one su naravno u njihovim rukama pa tako u krug.

  • DorotejaNikolić 15.07.2011.

    Ne znam kako već nismo shvatili da se takve stvari ne objavljuju s adresom, zar stvarno ne shvačamo da upravo takvim činom javnog objavljivanja dajemo mogućnost lošeg ponašanja onima koji vole druge žalostiti, zar nije život tih roda preči od publikacije i dobro urađenog priloga, moglo se to drugačije napraviti, jer treba znati i vrijeme u kojem živimo.

  • Tuga_i_Buga 15.07.2011.

    Ja to ne razumijem. Priča o tim rodicama i gospodinu koji im pomaže tako je lijepa, topla i pozitivna. U zemlji di smo svi duboko nesretni. I ubrzo se nađe netko tko će sve pokušati uništiti. Pa dobro ZAŠTO?! Čemu!? Pa zar mi ne možemo podnijeti ništa lijepo? Toliki smo silni katolici, a bilo je pitanje vremena kad će netko ići napakostiti tim životinjicama. Tužno je što smo takvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare