Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
50 komentara

Malenoj iz gnijezda ukrali dvije male rode, Klepetan je nestao

U četvrtak sam zatekao u gnijezdu tri ptića, drhtali su od straha, a Malena nije htjela meni niti njima u gnijezdo. Vidio sam da su uplašeni, rekao je Stjepan Vokić

Ivica Galović/PIXSELL
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
50 komentara

Netko je ukrao dvije male rode iz Maleninog gnijezda, uznemirenim glasom javio je Stjepan Vokić, domar OŠ u Brodskom Varošu, čovjek koji o planetarno poznatoj rodi Malenoj skrbi 20 godina. 

– U četvrtak sam zatekao u gnijezdu tri ptića, drhtali su od straha, a Malena nije htjela meni niti njima u gnijezdo. Vidio sam da su uplašeni. Ne znam gdje je Klepetan, da li mu se što dogodilo. Čudno je što je ovo sve bilo nakon emisije na lokalnoj TV koju su emitirali u srijedu navečer – rekao je Stjepan Vokić. Dodaje kako je vidio tragove u travi iza objekta na kojemu se nalazi Malenino i Klepetanovo gnijezdo.

 – Sve ću ih večeras pokupiti i odnijeti u sobu da spavaju sa mnom – kaže Stjepan, rekavši kako mali ptići još zbog toga što su preteški nisu bili spremni da odlete. 

– Nikada nisu odlazili pojedinačno iz gnijezda, uvijek skupa i uvijek bi bili u blizini. Netko je potplaćen da ih ukrade kako bi Malenu otjerali iz gnijezda – siguran je Stjepan. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message