To je to što me zanima!

Maloljetnik (15) prebio dječaka (13), udvarao se njegovoj curi

Maloljetnik (13) je završio u zadarskoj bolnici s teškim ozlijedama glave nakon što ga je na pao ljubomorni 15-godišnjak. U petak ga je istukao šakama po glavi
Vidi originalni članak

Srednjoškolac (15) iz Zadra u petak predvečer je u gradskom predjelu Smiljevac pred pekarnicom susreo dječaka (13) i odmah ga počeo udarati šakama po glavi. Iako u policiji nisu potvrdili da je posrijedi ljubomora, neslužbeno se doznaje da je stariji dječak istukao mlađega jer se navodno udvarao njegovoj djevojci. 

Policija je saznala za tučnjavu tek kada je u ponedjeljak stigla obavijest iz zadarske bolnice da su liječili teško ozlijeđenoga dječaka, kojega su nakon obrade pustili kući. Kriminalističkom obradom su utvrdili da ga je izudarao dvije godine stariji dečko iz kvarta, kojega je policija prijavila Općinskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • nick praskaton 08.11.2011.

    U cijeloj našoj državi svatko okreće glavu nad nepravdom, institucije ne vrše svoje funkcije. Odgojno - obrazovne institucije (op.a. škole) istisnule su u potpunosti odgojnu komponentu, te tako imamo isključivo "edukaciju"!? Djeca postaju asocijalna, bez imalo suosjećajnosti za bližnje. A sve to onda, danas-sutra rezultira ovakvom slikom kakva vlada u "lijepoj našoj".

  • mario91 08.11.2011.

    momak od 15 i 13 se potuku zbog cure...hahahahahahaha...pa strasno, nakon nje ce ih promjenit jos bar 10...

  • LjiljanaMilovanovic 08.11.2011.

    Nemoze covjek vjerovati,balo balavi do jucer mu mama dupe brisala a on se tuce za curu.Treba to preko koljena pa kajis.On zna sto je cura sero balavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare