To je to što me zanima!

Maloljetnik je romobilom teško ozlijedio muškarca (58) u Puli

Električnim romobilom ne smiju upravljati osobe mlađe od 14 godina, a vozači romobila na glavi moraju nositi zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje - naveli su iz policije
Vidi originalni članak

Maloljetni vozač u ponedjeljak je oko 12.25 sati električnim romobilom teško ozlijedio 58-godišnjaka, izvijestila je PU istarska. Incident se dogodio u Ulici Giardini, a mladić nije imao kacigu na sebi.

- Dolaskom na raskrižje Ulice Giardini, Trg Portarata i Laginjine ulice, vozilom je prešao sa nogostupa na pješačku zonu Flanatičke ulice te je prednjim dijelom osobnog prijevoznog sredstva naletio na pješaka koji je pao i tom prilikom zadobio teške tjelesne ozlijede uslijed čega je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici - naveli su iz policije.

OZLIJEĐEN JE Vozačica autom udarila dječaka (15) na romobilu u Varaždinu

Protiv maloljetnog vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja nesreće.

- Električnim romobilom ne smiju upravljati osobe mlađe od 14 godina, a vozači romobila na glavi moraju nositi zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje - naveli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sajter23 27.03.2024.

    Cuj tihi ubojice. U cast ovim glupim komentarima dns cu prouzrocit par baba infarkte s robomobilom.

  • Arnold J. Rimmer 27.03.2024.

    Zanimljivo. Godinama nije bilo izvještaja za bilo koji incident koji bi uključivao ove tihe ubojice. A zadnjih tjedan dana, svaki dan nova nesreća, ozljede i sl. Kako to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare