To je to što me zanima!

Maloljetnik s pomagačem ukrao automobil, šteta je 85.000 kn

Policija je razriješila krađu automobila koji je ukraden krajem srpnja u Orehovici. VW Caddy je pronađen par sati kasnije, a u trenutku krađe u autu je bio novac, dokumenti, kartice i mobitel
Vidi originalni članak

Međimurska policija u srijedu je dovršila istragu kojom se sumnja da su maloljetnik i 18-godišnji mladić 26. srpnja oko 16 sati u Orehovici ukrali VW Caddy čakovečkih registracija. Automobil koji je bio parkiran u Ulici Augusta Cesarca i vlasništvo je tvrtke iz Vularije, pronađen je tri sata kasnije u šumarsku pokraj Orehovice.

U trenutku krađe u automobilu se nalazio novac, razni osobni dokumenti, bankovne kartice te mobitel, vlasništvo 58-godišnjakinje. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na 85.000 kuna. Automobil je vraćen vlasniku, a maloljetni kriminalac predan je pritvorskom nadzorniku.

Nakon što da prvi iskaz na Općinskom državnom odvjetništvu, ono će odlučiti hoće li od sutkinje istrage Županijskog suda u Varaždinu zatražiti istražni zatvor za maloljetnog kriminalca. Prema kaznenom zakonu prijeti mu zatvor u trajanju od šest mjeseci do pet godina, jer se radi o krađi velike vrijednosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • noko 12.08.2020.

    Brazilci u GTA 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare