To je to što me zanima!

Maloljetnik ubio ujaka jer je bio u vezi s njegovom suprugom

Mladić je opisao kako je u intimnoj vezi s ujnom bio od kraja 2008. godine, te kako mu je ona često pričala da je suprug zlostavlja. Rekao joj je da će ubiti svog ujaka
Vidi originalni članak

Kako piše Slobodna Dalmacija, maloljetnik (17) koji se sumnjiči za ubojstvo svog ujaka Domagoja Novoselnika (32) u lipnju na Hvaru, priznao je da je zario nož u grlo svom ujaku. Mladić je navodno priznao i ljubavnu vezu s ujnom, Slađanom Novoselnik (27), a jedan od motiva bila je i ljubomora.

Opisao je kako u intimnoj vezi s ujnom bio od kraja 2008. godine te kako mu je ona često pričala da je suprug zlostavlja. Priznao je i da joj je početkom ljeta rekao kako će ubiti ujaka do kraja ljeta. Opisao je i kako se ubojstvo dogodilo. Rekao je da mu je ujak u jednom trenutku u svađi prišao s nožem u ruci te da mu ga je on oduzeo i zabio u vrat.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • becks7- 10.08.2011.

    lukave su takve zene,da malom pi..e,mali poludi,ona mu puni glavu i on ucini umjesto nje ono sto je ona zeljela,mali ode u zatvor a ujna nadje drugog i ciste savjesti zivi i dalje...pi..a je mocnija i od mača i od pera!!!

  • tatamlata 10.08.2011.

    Jel to stara stvar ispocetka ili se radi o novom slucaju?

  • zelot 10.08.2011.

    Ujna je izjavila da nisu bili u vezi dakle mulac laže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare