To je to što me zanima!

Maltretirali ju pa zato sada ima rogove i izgleda kao vampirica

Maria iz Meksika ima skoro 100 posto tijela prekriveno tetovažama. Osim toga, ima i brojne piercinge. Kaže da je od malena voljela vampire te je htjela ovako izgledati
Vidi originalni članak

Meksička umjetnica Maria Jose Cristerna (35) je na izložbi tetovaža u Monterreyju u nedjelju predstavila javnosti svoj izgleda. Mariju inače zovu 'Žena vampir'. Istaknula je kako se počela tetovirati nakon što su je kod kuće zlostavljali. Po struci je odvjetnica, a radi kako tatoo majstor.

- Tetoviranje je za mene bilo oslobođenje. Svi u mojoj obitelji su katolici, a i ja sam bila u katoličkoj školi. Sa 17 godina sam se udala i počela raditi. Sve u životu sam htjela napraviti kako spada - kaže Maria. Tijelo joj je skoro 100 posto prekriveno tetovažama, prenosi The Sun. Osim tetovaža, ima i brojne piercinge. Također, ispod kože na čelu je ugradila titanske implante koji izgledaju kao rogovi. Maria ima čak i zubne implante kako bi 'upotpunila' svoj izgled. 

'Žena vampir' inače tvrdi kako vodi normalan život te ima četvero djece. 

- Moji rogovi su simbol snage te su mi ih ugradili bez anestezije. Obožavala sam vampire kao mala i oduvijek sam htjela izgledati tako - kaže Maria. Dodaje kako je za nju tetoviranje znak besmrtnosti.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • KarloCutic 03.05.2011.

    goni to u bangladeš

  • matthew opa 19.04.2011.

    vau koji pičić

  • Morska zvijezda_619 19.04.2011.

    Istina da se uvijek mora gledati unutarnji izgled, ali preko ovoga teško tko može preći... -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare