To je to što me zanima!

Mama Ene Šarac: Molite se za moju ljubav, bubrezi joj ne rade

Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku
Vidi originalni članak

Ena Šarac (22), hrabra djevojka koja se već 15 godina bori s teškim bolestima, tri dana nakon što je proslavila 23. rođendan, jučer je opet završila u bolnici zbog zatajenja bubrega.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njena majka Biserka zabrinula je njene brojne prijatelje i poznanike svojom tužnom objavom na Facebooku u utorak.

- Molim vas pomolite se za moju ljubav. Hvala vam od srca - napisala je. 

- Bubrezi još ne rade, temperatura visoka, CRP 270, ne jede i ne pije. Čekamo nalaze ima li i gripu. Hvala svima na molitvama i brizi - napisala je mama u srijedu popodne.

Podsjetimo, Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima.  Već se 15 godina bori s tumorom na mozgu, nedavno joj je otkriven i tumor na kralježnici, a je početkom godine je doznala i za novu dijagnozu: leukemiju, odnosno akutnu mijeloičnu displaziju.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • spirit lamp 02.02.2018.

    Dijete drago drzi se, izdrzi, ti si borac....al za molitve ne znam kako ce pomoci, samo joj medicina pomaze da prezivi, je da nije medicine vec bi odavno bila mrtva! Zato zahvalite doktorima sto ju odrzavaju na zivotu vec 20 godina! Drzine se Enice!

  • fijuman 01.02.2018.

    Eno ne daj se, mislima sam uz tebe jer sam i sam doživio tešku traumu i bolest zbog koje sam umalo izbjegao smrt prilikom operacije prije cca mjesec i pol dana. Neka ti dragi Bog da snage da se oporaviš i izbjegneš ono najgore.

  • slavić 01.02.2018.

    moličemo za nju,baš je teško!¨Zamjeram političarima,posebno Kolinda koja ju koristila za promiđbu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare