Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mama Ene Šarac: Molite se za moju ljubav, bubrezi joj ne rade

Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku

Foto: Screenshot/Facebook

Ena Šarac (22), hrabra djevojka koja se već 15 godina bori s teškim bolestima, tri dana nakon što je proslavila 23. rođendan, jučer je opet završila u bolnici zbog zatajenja bubrega.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

[video: 1198535 / ]

Njena majka Biserka zabrinula je njene brojne prijatelje i poznanike svojom tužnom objavom na Facebooku u utorak.

Foto: Screenshot/Facebook/Daniel Ferris

- Molim vas pomolite se za moju ljubav. Hvala vam od srca - napisala je. 

- Bubrezi još ne rade, temperatura visoka, CRP 270, ne jede i ne pije. Čekamo nalaze ima li i gripu. Hvala svima na molitvama i brizi - napisala je mama u srijedu popodne.

Podsjetimo, Ena je do sada prošla pet kirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i pol je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operirala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Facebooku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima.  Već se 15 godina bori s tumorom na mozgu, nedavno joj je otkriven i tumor na kralježnici, a je početkom godine je doznala i za novu dijagnozu: leukemiju, odnosno akutnu mijeloičnu displaziju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message