To je to što me zanima!

'Mama i tata su imali nesreću u Hrvatskoj. U bolnici su. U autu je bio i pas Sola. Nestao je...'

'Moji starci su imali tešku nesreću na autoputu od Karlovca prema Ogulinu. Sad su u bolnici. U autu je bio i naš pas sola, mali yorkshire terijer i ne možemo ga nikako pronaći. Ima čip, puno hvala'
Vidi originalni članak

U nedjelju je na hrvatskim autocestama bilo nekoliko nesreća s dvoje mrtvih. Facebook stranica 'Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija' objavila je apel čovjeka koji tvrdi da su mu roditelji imali nesreću u Hrvatskoj i da je u automobilu bio i pas.

- Dragi prijatelji, pišem vam iz Slovenije. Moji starci su imali tešku nesreću na autoputu od Karlovca prema Ogulinu. Sad su u bolnici. Treba mi vaša pomoć ako bi ovo podijelili. U autu je bio i naš pas sola, mali yorkshire terijer i ne možemo ga nikako pronaći. Ima čip, puno hvala - napisao je Lojze i ostavio broj telefona.

Zbog prometne nesreće kod odmorišta Modruš u nedjelju navečer bio je prekinut promet u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba, izvijestio je HAK o jednoj od dosta prometnih nesreća na tom potezu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 03.07.2023.

    jadan mali sola, a još ne zna ni hrvaški

  • fabercastell 03.07.2023.

    medo ili vuk su zadovoljno podrignuli

  • Apage Satanas 03.07.2023.

    Nažalost, znam slučaj kada su cura i dečko, baš na toj cesti, poginuli, a u autu je bio i pas. Nikada ga nisu našli, vjerojatno je doživio šok i pobjegao u šumu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare