To je to što me zanima!

Mama je sletjela s ceste, liječnici se bore za bebu

Dječak ima nagnječenje svih organa, prijelom lubanje i krvarenje u mozgu. Stariji sin (3) je lakše ozlijeđen. Majka također ima lakše ozlijede....
Vidi originalni članak

Između Koprivnice i Peteranca u nedjelju oko 11 sati je P.A. (30) Mercedesom sletjela u kanal. U autu je bila dječak star mjesec i pol dana te sin od 3 godine. Majka je zbog udarca kamenčića trznula volanom i okrenula se više puta na cesti. Autom je udarila u betonski most. Beba je završila na odjelu intenzivne njege u Koprivnici, gdje su je reanimirali. Liječnicima je trebalo dugo da dječačića dovedu u stanje da ga uopće mogu prevesti u Zagreb. Dječak ima nagnječenje svih organa, prijelom lubanje i krvarenje u mozgu. U zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti operirao ga je dr. Miroslav Gjurašin i iz mozga uklonio krv. Beba se trenutno nalazi u šok sobu i još je životno ugrožena.
Stariji sin (3) je lakše ozlijeđen. Majka također ima lakše ozlijede. Policija je utvrdila da nije bila pijana. Protiv nje će podnijeti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • croluka 23.05.2010.

    Opet neka pametna žena vozi auto kao da joj nisu sve čiste..Jučer neka žena pretjevala cijlu kolonu...Trebali bi svi vozači na najstrože psihotestov...ala onda bi propala autoindustrija.

  • danijel_ck 23.05.2010.

    vidim i da tu neki pisu da je izgubila kontrolu nad auto i da se to svaakome od nas moze dogoditi. Ne smije se to dogoditi ako imas djecu u autu. Onda vozis 50 i ne pijes alkohol. nego imas dvoje djece za koje se moras odgovorno brinuti!!!voziti brzo i piti alkohol nije normalno!!!!

  • ladyluna 23.05.2010.

    danijel_ck - jako mi je žao zbot tvog gubitka i nitko nebi smjeo to doživjet, ali piše za ovu ženu da nije bila alkoholizirana... Tko zna kako se sve posložilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare