To je to što me zanima!

Mamić uoči presude otišao u Međugorje: 'Nisam u bijegu...'

Na upit kad se planira vratiti u Hrvatsku, Zdravko Mamić odgovorio je: 'Pa kad budem htio, kada budem imao vremena, kad mi budu obaveze dozvoljavale'
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić javio se za Dnevnik Nove TV iz Međugorja. Tvrdi da nije u bijegu već da u srijedu očekuje oslobađajuću presudu, te da neće biti na izricanju. I dalje tvrdi da nije kriv.

- Nalazim se, upravo sam ovog trenutka krenuo na Brdo ukazanja u Međugorju. To znači da se neću pojaviti na izricanju presude u Osijeku.

'NEMA PRITISKA NA SUCE' DORH o Mamićevoj presici: Od policije ćemo zatražiti provjeru

- Očekujem da budem oslobođen jer je tijekom postupka nepobitno utvrđeno da ono što se stavlja ne teret i meni i mojim drugim prijateljima jednostavno nije dokazano, odnosno upravo je suprotno dokazano da smo čisti - rekao je Mamić za Novu TV.

KOMENTAR Zaboravite Cvitana, skrivena poruka je dug od 6 milijuna €...

Upitan je li u bijegu, Mamić odgovara: 'Pa naravno da je ovo moj privremeni odlazak u Međugorje, ne razumijem od čega bi ja bježao.'

Na upit kad se planira vratiti u Hrvatsku, odgovorio je: 'Pa kad budem htio, kada budem imao vremena, kad mi budu obaveze dozvoljavale'.

'Vaša podrška mi je snaga, neću vas iznevjeriti'

Mamić je na svom Facebooku napisao kako je večer uoči presude odlučio provesti u miru i promišljanju na Brdu ukazanja. Dodaje da je primio brojne pozive i poruke podrške te se svima iskreno zahvaljuje. 

- Dragi moji, u iščekivanju objave presude u procesu koji se vodi protiv mene i mojih suradnika ovu sam večer odlučio provesti u miru i promišljanju na meni najljepšem mjestu - Brdu ukazanja u Međugorju. U posljednja 24 sata moje objave je vidjelo više od 1 100 000 korisnika, primio sam 3857 poruka podrške na Facebooku, te mnoštvo poziva, blagoslova i privatnih poruka na koje ne stignem sve odgovoriti, ali vam se na svakoj iskreno zahvaljujem. Želim da znate da mi je vaša podrška snaga, te da vas neću iznevjeriti, a isto očekujem i od hrvatskog pravosuđa koja sutra mora donijeti jedinu moguću ispravnu odluku - oslobađajuću presudu! - napisao je.

Cvitan: Tužit ću Mamića

Bivši glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan reagirao je na teške optužbe kojima ga s jučerašnje presice zasuo Zdravko Mamić.

Podsjetimo, Mamić je kazao kako su mu USKOK i DORH na čelu sa Cvitanom spremali urotu te je novinarima podijelio prepisku navodne konverzacije između Cvitana, ravnateljice USKOK-a Tamare Laptoš i sudaca iz vijeća koje će sutra u podne na Županijskom sudu u Osijeku Mamiću pročitati nepravomoćnu presudu temeljem optužbi za izvlačenje 116 milijuna kuna iz GNK Dinama.

ZAVRŠNA RIJEČ TUŽITELJA Za Mamiće zatražili bezuvjetni zatvor: 'Uzeli su 117 mil. kn'

U SMS-ovima, za koje Mamić tvrdi da ih je pronašao u poštanskom sandučiću, vidljiva je konverzacija u kojoj se, kako tvrdi Mamić, spomenuti akteri dogovaraju kako bi mu izrekli što težu osuđujuću presudu.

“SMS poruke koje je pokazao Zdravko Mamić su krivotvorina koja se vidi iz aviona, a njegovi zaključci nemaju veze s istinom i predstavljaju najobičniju budalaštinu. Za sve izgovorene riječi kojima je vrijeđao moju čast i ugled podignut ću tužbu zbog naknade štete”, kazao je za RTL Dinko Cvitan.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 313

  • Voltaire_ 06.06.2018.

    ???? Perverzna sprdacina ? Bakicu sto nije platila odvoz smeca 650 kuna...su za svaki slucaj u zatvor, da ne bi pobjegla ! A ovoga mafijasa pustili da pobjegne !!

  • devastirani 06.06.2018.

    kaj je maminjo? sad ti kamenita vrata nisu dobra za pomoliti se i zapaliti svijeću?

  • pero trta 06.06.2018.

    6,6 godina... malo je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare