To je to što me zanima!

Mamić opet u elementu: Dizao HDZ-ovce na noge uz pjesmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U punoj dvorani 'Dražen Petrović' u Zagrebu HDZ je održao stranački skup povodom lokalnih izbora. Uvjereni su u pobjedu na lokalnim izborima sredinom svibnja
Vidi originalni članak

Dalmacija i Lika, to jer naša dika gdje SDP nikada neće pobijediti – vikao je Darko Milinović na skupu 'Sabor HDZ-a – izbori 2013.' održanom u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Milinović je nastavio govoriti u rimi, podigavši prisutne članove na noge. Recitirao je tako 'tko te ima taj te nema, tko te nema taj te sanja, tko te sanja taj te ljubi, a ti o tom pojma nemaš' tvrdeći da riječi te pjesme oslikavaju hrvatsku stvarnost.

- Godinama smo sanjali i dočekali svoj san. SDP pojma nema kako se voli hrvatska domovina. To se zna samo kad domovinu stječeš s puškom na ramenu – dodao je Milinović siguran u HDZ-ovu pobjedu u Ličko-senjskoj županiji.

- Istjerali smo lopovluk I stranci donijeli pobjednički mentalitet. Nećemo više biti vreća za napucavanje, već idemo žestoko u pobjedu – rekao je Milinović.

- Tu smo, iza vrata, i pobijedit ćemo na lokalnim izborima - grmio je Darko Milinović sa govornice Sabora HDZ-a u dvorani Dražen Petrović u subotu. Na Saboru su bili svi kandidati za predstojeće lokalne izbore i izbore za EU parlament, te svi predsjednici temeljnih ogranaka, općinskih, gradskih i županijskih odbora. HDZ je promijenio i logo te vizualni identitet. 

Karamarko o Ostojiću: Ma, raspadaju se

Na vijest o ostavci ministra Veljka Ostojića predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko samo je odmahnuo rukom i rekao: "Ma, raspadaju se". 

U svom 45-minutnom govoru, Karamarko je rekao da mu je iznimno velika čast biti 4. u nizu predsjednik HDZ-a nakon Franje Tuđmana. Dodao je da se HDZ sada konačno riješio korupcije. 

- Oni koji su bili korumpirani su nam iza leđa, više neće vladati i takvi više neće biti među nama - odlučno je obećao. 

- Kukuriku koalicija nas vodi u propast, pred bankrotom smo - rekao je i počeo nabrajati koliko ima nezaposlenih, koliko ljudi je siromašno, koliko je blokiranih poduzeća itd... 

Obećao je, da ukoliko Vlada izglasa porez na imovinu - HDZ će ga odmah ukinuti, ukoliko dođe na vlast. 

- Nitko nije očekivao čuda od ove Vlade u kratkom vremenu, ali sada više nema opravdanja za njih - zaključio je. 

'Doktora Franje Tuđmana nikada se nećemo odreći'

HDZ se doktora Franje Tuđmana nikada neće odreći, rekao je okupljenim HDZ-ovcima predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

- Trebamo snagu i duh zajedništva koje moramo usmjeriti prema pobjedi i boljitku Hrvatske. Istina, neki su HDZ-ovci, pojedinci, krenuli putem malverzacija i korupcije, zloupotrijebivši HDZ. Pretrpjeli smo veliku štetu i prošli katarzu, što, vjerujte mi, druge stranke u Hrvatskoj nisu. Žalimo zbog postupaka pojedinaca iz naših redova koji su svojim postupcima poljuljali temelje našeg društva. iznevjerili branitelje, građane i mnoge naše članovi koji su napustili HDZ. No, oni koji u kršili zakon neka za to i odgovaraju – rekao je Karamarko optuživši trenutačnu vlast za loše stanje u državi, nezaposlenost, siromaštvo i mladež koja odlazi bez povratka.

Mamić 'vodio navijanje'

Na skupu su bili tradicionalno poznati sportaši koji podržavaju HDZ - Dubravko Šimenc, Perica Bukić, Franjo Arapović, Danira Bilić, ali Zoran i Zdravko Mamić. 

U trenucima kad su 'Slavonske lole' svirale pjesmu 'Sve je ona meni' izvršni dopredsjednik NK Dinama Zdravko Mamić ustao je i raširenih ruku animirao publiku. U 'amsterdanskom elementu' gledalište se ustalo i pljeskalo uz ritam pjesme. 

Margareta Mađerić, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba rekla je kako Bandić nikada ne bi pobijedio da nije dobio glasove HDZ-ovaca. 

- Živimo u crvenom Zagrebu s crnom rupom u proračunu. Obećajem da nitko neće trgovati našim glasovima - rekla je Mađerić. 

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava poručio je 'kako ćirilica ne ide u Vukovar jer je ona neprihvatljiva za građane'. 

Šuica: U EP ćemo poslati ljude koji tečno govore svjetske jezike

Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZ-a, poručila je da će u europski parlament poslati ljude koji tečno govore svjetske jezike. Potpredsjednik Drago Prgomet dodao je kako sadašnja Vlada nije rješenje problema, ona je sama velik problem.

HDZ-ovce su zabavljale Slavonske lole, Dražen Žanko, Ana Rucner, Tomislav Bralić I klapa Intrade, Marija Husar.

Idi na 24sata

Komentari 547

  • ivicahdz 10.03.2013.

    Kospodin Karamarko je opća opasnost za H D Z icu isto tako i Drug Milanovići njegovi koalicijski Drugovi su je opća opasnost za HRVATSKU.

  • MilanBozic 10.03.2013.

    au bog ih vidio dali misle da je toliko narod blesav

  • andrija 2 10.03.2013.

    Naravno da Mamić salavi stranku koja mu je omogućila da se enormno obogati ,s obzirom da je na početku svoje karijere prodavao ispred stadiona sjedalice od stiropora. Kakav Mamić takva stranka. Jedna te ista bagra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare