To je to što me zanima!

Mamić: Razočaran sam u HDZ i Modrića, mogao je nešto reći...

On je morao sazvati press konferenciju u Madridu ili bilo gdje i reći: 'To je laž, ovo je prava istina. Tu su moji roditelji, oni su bili sa mnom u javnobilježničkom uredu i mi smo se tako dogovorili, rekao je
Vidi originalni članak

Već su me stavili pod nadzor. Danas su oko hotela bili ljudi u civilu. Oni rade svoj posao, ali ja sam siguran da oni mene imaju pod kontrolom i ja ću im biti dostupan, rekao je Zdravko Mamić za RTL

Iako je najpoznatiji i najtraženiji  hrvatski bjegunac trenutno, svi znaju gdje je. Mamić tvrdi da je još uvijek u šoku. 

- Za mene je to atentat, na mene i moju obitelj - kazao je. Tvrdi da je sve organizirala "duboka država". Premijera i predsjednicu prozvao je "divno umivenim licem" jer nemaju kontrolu nad institucijama. 

MAMIĆ IZAZVAO KAOS Hodočasnici zbunjeni najezdom medija: 'Čekamo rock zvijezdu'

Zatvorske kazne se, kako kaže, ne boji. 

- Ja se ne bojim. Kako ću se ja bojati, bio sam u Remetincu dvaput, jedanput po deset dana... - kazao je.

- Moja moć ne prestaje. Ja sam tu. Što se promijenilo u okolnostima? Ja sam u svojoj vlastitoj drugoj državi - objasnio je Mamić koji je u utorak nepravomoćno osuđen na 6,5 godina kazne zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. 

MAJSTOR CEREMONIJA Kralj zabava: Mamić je ukrao šou i na vjenčanju igrača Reala

Tvrdi kako nije moćan zbog imovine koju bi mogao izgubiti, već zbog "stava, prijatelja, ljubavi koja me okružuje". 

- Mislim da rijetko tko na kugli zemaljskoj ima toliko ljubavi - rekao je. Kaže kako nikada, za razliku od drugih, nije igrao podmukle igre. 

Kazao je i kako on nije pobjegao u BiH, već se "izmjestio". Tvrdi kako ne može pobjeći u BiH jer je on njezin državljanin. 

MAMIĆ: BOJIM SE ZA DINAMO 'Još sam u stanju šoka. Sud je izvršio atentat na moju obitelj'

Razočarao se, kako kaže, strašno, u HDZ, ali političare bi i dalje rado ugostio u svojoj kući ili u hotelu Regina. 

Siguran je i kako su SMS poruke koje je obznanio javnosti potpuno autentične. 

Ispričao je i kako je njegova obitelj podnijela presudu. 

ORSAT MILJENIĆ: "Slučaj Mamić dokazuje kako je potrebno mijenjati Zakon"

- Kćer mi je slomila srce. Ona je specifična, ima planine emocija. Kad sam čuo njen glas, rekao sam: 'Zlato moje, nemoj mi slomiti srce'. Sa starijom kćeri sam jako lijepo razgovarao, ona je na praksi u inozemstvu... Supruga mi je div, kakav ja nikad nisam u životu upoznao. To je žena koja je jedna i jedina. Majka mi je dosta slomljena - rekao je te dodao kako je Međugorje sad njegov dom. 

Osim HDZ-a, razočarao ga je i Luka Modrić. 

TUŽITELJSTVO: 'REAGIRAT ĆEMO' Je li Zdravko Mamić prijetio? 'Učinio si je medvjeđu uslugu'

- On je morao sazvati press konferenciju u Madridu ili bilo gdje i reći: 'To je laž, ovo je prava istina. Tu su moji roditelji, oni su bili sa mnom u javnobilježničkom uredu i mi smo se tako dogovorili - rekao je Mamić. 

U budućnosti se Mamić vidi kao konobar. 

- Ja ću imati standard kakav sam imao cijeli život, a to je top standard - najbolja odjeća, najbolja hrana, najbolji automobili, satovi - objasnio je. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • škver 08.06.2018.

    Aj lipo pozovi plavušu u posjet !

  • škver 08.06.2018.

    Da se sam ne javljaš već bio zaborav !

  • Big_Daddy 👊😎 08.06.2018.

    Veli kako je on bogat ljubavlju i prijateljima koji ga okružuju???? Eeee! stari moj to si se sve preko noći okrene da nebuš imao nikoga a kamo li ljubavi oko sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare