Obavijesti

Video

Komentari 32

Kralj zabava: Mamić je ukrao šou i na vjenčanju igrača Reala

Najveći gubitnik presude Zdravku Mamiću je hrvatska industrija zabave. Maminjo je bio zvijezda na svakoj svadbi, a na dočecima je briljirao. Bio je kabaretski tip, pjesma i skidanje...

VIDEO

Istina je zapravo ova, Hrvatska je na šest i pol godina ostala bez vrhunskog zabavljača. Čovjeka koji će i s komornim ansamblom napraviti feštu za povijest. Onako kako Grinch krade Božić, tako ga onaj veseli Maminjo donosi. Baš svaki put.

Eto, to ja stvarna posljedica osuđujuće presude za Zdravka Mamića (58). Šok za sve one mladence koji su na popisu svadbenih gostiju imali ‘majstora ceremonija’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvije stvari ključne su za svaku svadbu. Dobra hrana i - glazba.  Ajmo ovako, da Maminjo nije uzeo mikrofon na svadbi Velimira Bujanca, tko bi uopće pričao o njoj. Džaba i Mati Buliću koji je pjevao. Pored Mamića nije imao šanse.

Sad dolazimo i do druge činjenice, Maminjo nije samo pjevač, njega ne zanima samo dignuti ljude od stolova, on pruža kabaretsku zabavu. Pjesma i golotinja. I premda se sad može diskutirati o samoj estetici Zdravkovih ‘nastupa’, njegovo skidanje, inače mnogo direktnije i izravnije od onog kako to čini Davor Gobac, ima veliki broj poklonika. I što je odjeće na njemu manje, pokliči i navijanje je sve glasnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gol do pasa otpjevao je i najimpresivniju izvedbu hita ‘Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine’. Bio je i glavna zvijezda vjenčanja Matea Kovačića. A pazite, Mateo je igrač Reala. 

Najbolji šou imao je u listopadu 2007. Da, prošlo je već 11 godina, ali taj doček Dinamovih nogometaša nakon što su u Amsterdamu izbacili Ajax, postao je referentna točka za sve kasnije Maminjove nastupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bilo je tu svega, od skidanja, majica koje se trgaju, pjevanja, do tisuća eura koje je Zdravko velikodušno dijelio muzičarima.

I to je to, šest i pol godina hrvatske svadbe i domjenci zakinuti su najboljeg od najboljeg…  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković