To je to što me zanima!

Mamić tužitelju: 'Raskasapit ću vas... Srest ćemo se u životu'

Da mi je netko rekao da će mi žena naređivat', ne bi' mu vjerovao, rekao je prvi čovjek GNK Dinama Zdravko Mamić na samom početku ispitivanja u USKOK-u
Vidi originalni članak

Zbog optužbi oko mutnih transfera i utaje poreza Zdravka Mamića početkom mjeseca ispitao je zamjenik ravnatelja USKOK-a Sven Mišković u nazočnosti njegove odvjetnice Jadranke Sloković koja mu je rekla da ne odgovara na pitanja tužitelja, piše Jutarnjii list.

- Da mi je netko rekao da će mi žena naređivat', ne bi' mu vjerovao - rekao je Mamić.

Tužitelju je rekao da će biti u knjizi i filmu kada će raditi priče o sebi, a zatim je i zaprijetio: 'Ja ću vas raskasapit... medijski, medijski', pa je Sloković napomenula da to nije prijetnja. No Maminju se ubrzo ponovno omaknulo 'srest ćemo se u životu', na što ga je odvjetnica upozorila 'znaš kako se to može protumačiti'.  

Idi na 24sata

Komentari 237

  • Tacit 31.07.2015.

    Raskasapit !!! Lingvistički zahtjevno. Zvuči kao - raskiselišelitiliseopanci - pitalicu iz "onoga" kraja. Tek da mu je to izgovorio !!!

  • Vi Ste Nitko 31.07.2015.

    Osobno volim Mamica! U svakom poslu trebas biti perfekcionista da bi uspio! On je jedini u svojoj bransi koji je napravio biznis i normalno je da ga šačica jalne sirotinje ne voli! Nitko od nas nebi prezao da dode do love,kakav god nacin bio! to sto vi niste imali priliku to je vas problem i zivite s tim,jer ce njemu uvijek biti lijepo a vi ce te zivjeti od mjeseca do mjeseca! Lp.

  • stjepan19688 31.07.2015.

    nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine jjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuu aaaaaaaaaaajjjjjmmmmmoooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare