To je to što me zanima!

Manijak nasumično pucao po Petrinji, policija ga brzo uhitila

Za sada nema dojava o ozlijeđenima ili materijalnoj šteti. Po Petrinji je pucao 48-godišnjak kojeg je policija uhitila oko 14 sati. Više informacija dati će nakon istrage
Vidi originalni članak

Policija u Petrinji u utorak oko 14 sati uhitila je muškarca koji je prethodno na nekoliko lokacija na petrinjskom području, iz vatrenog oružja nasumično ispalio više hitaca. Zbog još nepoznatog motiva, doslovno je šetao gradom i pucao uokolo. Policajci su ga presreli u Ulici Matije Gupca te su ga brzo razoružali, vezali lisicama i odvezli na ispitivanje u postaju.

Do sada nema dojava o ozlijeđenima ili nastaloj materijalnoj šteti. 

- Više o samom događaju izvijestiti ćemo vas nakon utvrđivanja svih okolnosti i kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku - priopćila je PU sisačko-moslavačka. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac nije iz Petrinje.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Budni 24.10.2018.

    Možda se neki dovoljno naspavao, pa misli da je 91!

  • japanokinez 23.10.2018.

    Zašto uznemiravate veseljaka? Zašto ne može malo pucati? Pa Nike nikoga ubio ili ranio. On se malo veselio a vi ga uhitili kao najvećeg kriminalca.

  • xnet0822 23.10.2018.

    Mogla bi Policija već jednom uhititi jednog tipa u Radošiću, taj kod sebe ima cijeli arsenal oružja a nije ga niti prijavio niti odnio u Policijsku postaju, zbog toga će netko nastradati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare