To je to što me zanima!

Marić: Iskrena sućut obitelji Blažević. Neka je Bog uz vas

Ubijeni Ivan Mate Blažević je široj javnosti postao poznat u listopadu prošle godine, kad je u Stobreču s nekolicinom maskiranih muškaraca napao nogometnog suca Brunu Marića
Vidi originalni članak

Iskrena sućut obitelji Blažević. Neka je Bog uz vas. Iskreno mi je žao, kratko je rekao nogometni sudac Bruno Marić nakon što je u krvavom obračunu u Stobreču život izgubio Ivan Mate Blažević.

Podsjetimo, mladić je široj javnosti postao poznat u listopadu prošle godine, kad je upravo u Stobreču, ali kilometar dalje u restoranu Epetium, s nekolicinom maskiranih muškaraca napao nogometnog suca Brunu Marića. Jedini je uhićen jer su ga zadržali na mjestu napada. Marića je udario mlaznicom vatrogasnog šmrka po glavi, a nogometni sudac je prošao s lakšim ozljedama.

Nakon napada Blažević je više od tri mjeseca proveo u pritvoru.

U srpnju ove godine je nepravomoćno osuđen na splitskom Općinskom sudu na zatvorsku kaznu od osam mjeseci, koja je zamijenjena radom za opće dobro.

Ubijeni mladić bio je pripadnik Torcide.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ljubica ljubičica_1 13.08.2017.

    Kako ga nije sram.Zbog njega je mladić radija da otplati sutske troškove.

  • udar 12.08.2017.

    Mozda je platio da ga ubiju,ili mamić npr. bi mogao tako nešto srediti.ne bi me čudilo da se i onom torcidašu s Brača desi neka nezgoda..

  • umjereni pacifist 12.08.2017.

    batina ima dva kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare