To je to što me zanima!

Marić: Oružje ne pripada meni već mom ocu, ostalo je iz rata

Kod Marića su pronađene četiri automatske puške i 400 komada streljiva i to nakon što je priveden zbog prijetnji odvjetniku Peri Lozici, kojem je propucan auto
Vidi originalni članak

Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić tvrdi kako arsenal oružja, koji je policija pronašla kod njega, pripada njegovom ocu te da se radi o "zaostalim trofejima" iz rata. Upitan zašto arsenal oružja nije u međuvremenu predao policiji, Zlatko Marić je odgovorio kako je to kanio učiniti, ali da je zbog poslovnih obveza u gužvi, piše Večernji list.

Podsjetimo, kod Marića su pronađene četiri automatske puške i 400 komada streljiva i to nakon što je priveden zbog navodnih prijetnji odvjetniku Peri Lozici, kojem je prošli tjedan propucan auto na Šalati. 

Prema Zakonu o oružju, može biti kažnjen novčanom kaznom od 10.000 do 100.000 kuna ili onom od mjesec dana zatvora. Trenutno se nalazi u pritvoru, a sudac mu je odredio jamčevinu od 200.000 kuna. Hoće li uskoro napusti Remetinec trebalo bi se znati ovaj tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 1pravda 10.07.2012.

    Došo vrag po svoje neka neka dao bog da nikad izašo iz zatvora još da mu pretraže ostale vile

  • dalbon 10.07.2012.

    kaze nije pmo vremena prijavit oruzje od poslovnih obaveza stvarno ga razumijem nije lako zadnjih mjeseci svakom radniku smanjit placu ima tu posla kupovat ,razbijat Ferarije ,vile na Karibima a svoje djelatnike izrabljivat i davat im mrvice

  • fzeljko 10.07.2012.

    ..... a tko če nama sada naše novce čuvat u bankama i novce prevozit pa pustite nam našeg Marića .

Komentiraj...
Vidi sve komentare