To je to što me zanima!

Mariju smo poslali u Zagreb jer je ta bolnica najbolja u regiji

Djevojčicu su prvo smjestili na Intenzivnu jedinicu u Mostaru, a kako joj se stanje pogoršalo i nije mogla disati i morali su je spojiti na aparat, a kako bi imala veće šanse za preživljavanje poslali su je u Zagreb
Vidi originalni članak

Djevojčica Marija Radišić koja je preminula u nedjelju u Zadru prilikom transporta iz Mostara u Zagreb pokopana je na mjesnom groblju u Hamzićima kod Čitluka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar potvrdili su da je pregledana kod njih 12. siječnja 2019. godine u 20:45 sati i da su napravljene sve potrebne pretrage.

Djevojčicu su prvo smjestili na Intenzivnu jedinicu u Mostaru, a kako joj se stanje pogoršalo i nije mogla disati i morali su je spojiti na aparat, a kako bi imala veće šanse za preživljavanje poslali su je u Zagreb. Nažalost preminula je najvjerojatnije od komplikacija zbog vodenih kozica i bakterijske upale, kazali su nam iz mostarske bolnice. 

DRAMA NA AUTOCESTI A1 Curica (9) preminula od kozica: 'Moj anđeo je izgubio borbu...'

Mariju su poslali u Zagreb, jer je ta bolnica najbolja, kažu. 

- Dijete je upućeno u Kliniku za infektivne bolesti  Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu s kojom SKB Mostar ima izvanrednu dugogodišnju suradnju u liječenju najtežih bolesnika, uključujući i djecu i odrasle. Navedena ustanova ima apsolutno najbolju Jedinicu intenzivnog liječenja u Republici Hrvatskoj i regiji - rekli su.

- Ovim putem izražavamo iskrenu i duboku sućut obitelji preminule djevojčice, koji su bili svjedoci rada i nastojanja naših liječnika da ishod ovog liječenja bude drugačiji - piše u dopisu mostarske bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Liliana_1 16.01.2019.

    A do Zagreba tisuću kilometara o Bože koja odluka.

  • markospil 15.01.2019.

    šta je niste slali u Beograd...ali mukte je mukte...ionako samo iskorištavate naše zdravstvo...

  • lkecmir2911 15.01.2019.

    ma odite u ku...pa nije se curica mogla sa helikopterom prebacit prije a ne u zadnji čas...Je....gam....prokl....😃😠

Komentiraj...
Vidi sve komentare