To je to što me zanima!

Marjanovićevo svjedočenje ostat će u sudskom spisu

Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Ivana Kršul kazala je kako je T. Marjanović status krunskog svjedoka dobio u drugom postupku i po zakonu
Vidi originalni članak

Svjedočenje Tomislava Marjanovića, krunskog svjedoka u postupku protiv Roberta Matanića i petorice ostalih optuženih za likvidaciju Ive Pukanića i Nike Franjića, ostaje u spisu. Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Ivana Kršul kazala je kako je status krunskog svjedoka dobio u drugom postupku i po zakonu. Marjanović, koji je do zadnjeg dana sudjelovao u pripremama ubojstva Pukanića i Franjića, svjedočio je iza zatvorenih vrata za javnost. Njegov iskaz branitelji šestorice okrivljenika drže nevjerodostojnim i tražili su njegovo izuzeće iz spisa. Na odluku sutkinje mogu se žaliti, a konačnu odluku donijet će Vrhovni sud. Sutkinja Kršul u četvrtak je odbila i zahtjev za izdvajanjem telekomunikacijskog vještačenje mobitela optuženih.
- Ono nije nezakonito. Provedeno je na temelju naloga suda, no dalo bi se raspravljati je li odgovorilo na sva pitanja - pojasnila je sutkinja dodavši kako su i ostala vještačenja, čija su izdvajanja iz spisa tražili odvjetnici, provedena po zakonu te ostaju u spisu. Nakon što Vrhovni sud odluči o eventualnim žalbama odvjetnika na ove tri odluke sutkinje, suđenje će se nastaviti 8. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HUMI 10.06.2010.

    Svaka čast na ovome poslu.. islim da ona baš ne spava lako ,koliko ke kriminalaca ,na našu sriću zatvorila.... Sritno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare