To je to što me zanima!

'Martina Dalić je elementarna nepogoda za javni život RH'

Upitan da li mu je aktualni guverner HNB-a Boris Vujčić prihvatljiv i dalje na čelu te institucije Aleksić je rekao kako bi bio suzdržan, ako bi u ovom trenutku morao glasovati
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik SNAGA-e Goran Aleksić izjavio je u petak kako bi, kada bi morao glasovati o tome da aktualni guverner Boris Vujčić, kojem upravo ističe mandat, ostane na čelu te institucije, bio suzdržan, dok je za Martinu Dalić o kojoj kao mogućoj kandidatkinji za to mjesto nagađaju mediji, rekao da je "elementarna nepogoda".

Upitan da li mu je aktualni guverner HNB-a Boris Vujčić prihvatljiv i dalje na čelu te institucije Aleksić je rekao kako bi bio suzdržan, ako bi u ovom trenutku morao glasovati.

- Netko jednostavno mora biti guverner HNB-a. No, guverner Vujčić i HNB nisu učinili ništa po pitanju rješavanja nezakonitih fiksnih kamatnih marži koje nisu ugovorene u preko 100 tisuća kredita. HNB je glavna i odgovorna za taj slučaj zajedno s vladom RH - rekao je Aleksić novinarima.

Nagađanja kako dio HDZ-ovaca razmišlja o Martini Dalić na tom mjestu Aleksić je komentirao: „Martina Dalić je elementarna nepogoda za javni život RH i ona se mora kloniti javnih poslova do kraja života”.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • grofbrankomi 06.07.2018.

    Svojom monetarnom politikom , skrojio je mnogima sudbine i bacio ih financijsko ropstvo, za minus koji je sad pred njegov odlazak dospio u javnost, pozvati na krivičnu odgovornost, njemu i sličnima interes Hrvatske i njenih građana je "zadnja rupa na svirali"! Vrlo dobro se zna čije interese je on štitio na čelu HNB-a! Ljigavac!

  • Mudonh 06.07.2018.

    Ako dode martina dalic na mjesto guvernera moj savjet bjezi narode iz ove drzave tebi aleksicu savjetujem glasaj za ili protiv suzdrazan podrzavac dalicku

  • najiram 10 06.07.2018.

    naravno skup sa tobom gospon aleksić...akrobata na avionu poznat u svijetu...sada izvodi političke akrobacije ...kmoli sreče za hrvatski narod da vas nikad nije bilo ni tebe ni nje...o samo da nije bilo lažnog drugog tita i lažljive partije ni takovi kao ti i martina nikad nebi bilo..nebilo velike pljačke od strane partije...o kako bi nam lijepo bilo da nikad nije bilo partije i tita..kako bi sada hrvatski narod sretan bio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare