To je to što me zanima!

Povratak Martine Dalić: Od sutra je nova šefica Podravke

Koprivničku prehrambenu kompaniju vodit će tako prva žena u povijesti – do isteka mandata aktualne Uprave u veljači 2022. godine
Vidi originalni članak

Martina Dalić sutra bi trebala postati nova predsjednica Uprave Podravke, a na tom mjestu naslijedit će nedavno preminulog Marina Pucara, doznaje Podravski.hr, a i 24sata je dobio potvrdu da je informacija točna.

Ovu odluku i formalno bi sutra trebao potvrditi Nadzorni odbor Podravke koji će se sastati u Štaglju.

Vlada je, po svemu sudeći uvjerila mirovince i dala zeleno svjetlo za svoju bivšu potpredsjednicu. Koprivničku prehrambenu kompaniju vodit će tako prva žena u povijesti – do isteka mandata aktualne Uprave u veljači 2022. godine. Povjerenje joj je dano dvije godine nakon afere Hotmail nakon koje je morala napustiti Plenkovićevu Vladu. U javnost su tada isplivale njene privatne komunikacije mailovima sa stručnjacima koji su tada pisali lex Agrokor.

Mirovinci koji drže najveći udio u Podravci (52,5 posto) i imaju petero članova u Nadzornom odboru te država (25,5 posto) s četiri politički imenovana člana u NO-u većinom bi sutra trebali potvrditi ime nove predsjednice Uprave. Sadašnji član Uprave Davor Doko te Marko Đerek iz redova mirovinaca, po svemu sudeći, trebali bi ostati u Upravi. U Upravi ostaju i Ljiljana Šapina te Hrvoje Kolarić, prvi čovjek Belupa. 

Idi na 24sata

Komentari 617

  • Nepravdo Izumri 03.02.2021.

    kakva korupcija..pa ovaj Plenki je najlošije kj nam se moglo desiti,kad si niko i ništa još u vrtiću;(..

  • brocker 03.02.2021.

    znaći sad je Podravka na redu..

  • 03.02.2021.

    ona je kao fenix...

Komentiraj...
Vidi sve komentare