To je to što me zanima!

Martina Dalić: Ograničavanje minusa je socijalistička odluka

Premijer je preuzeo vlast prije više od godinu dana pa je argument pozivanja na prethodnike izlizan i sasvim promašen, rekla je na konferenciji Martina Dalić (HDZ)
Vidi originalni članak

Pozivamo Vladu da razmotri, shvati i analizira situaciju, u kojoj se nalazi i da je ozbiljno shvati i žurno donese trogodišnji plan, koji će sadržavati jasne mjere poboljšavanja poduzetničke politike, rekla je Martina Dalić (HDZ) na konferenciji za novinare. 

Ona i Domagoj Milošević (HDZ) zaključili su kako zadnje najave Vlade pokazuju da se Vlada ne snalazi u trenutnoj situaciji. Jedini izlaz, po njima je, donošenje programa i strategije, koji će osigurati rast gospodarstva. Bez takvog programa, kažu, ovakve bi mjere zemlju mogle odvesti u još veće probleme.

- Postoje ljudi, koji znaju to o čemu mi pričamo. Ima ih u HDZ-u, ima ih u Hrvatskoj. Ako Vladi to ne odgovara, neka uzme strane stručnjake - kaže Milošević te dodaje da nije problem i da mogu i oni napraviti strategiju.

- Očekujemo da premijer dođe u Hrvatski sabor i odgovori na pitanje hoće li ostvariti gospodarski rast od jedan posto - kažu HDZ-ovci.

Iskritizirali su i to što se vladajući za trenutnu situaciju pozivaju na prošlu vlast.

- Premijer je preuzeo vlast prije više od godinu dana pa je argument pozivanja na prethodnike izlizan i sasvim promašen - rekla je Dalić, koja smatra da je odluka o ograničavanju minusa socijalistička.

- Ako je netko više godina ili desetljeća uredan klijent banke zašto se ograničava da ugovori minus, koji je moguće veći od visine plaće? - pita se Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Drazen Sulimanec 21.02.2013.

    gospođa Dalić rođena 01.01.1991 mladi je lumen ekomije no zaboravlja da je i ona bila u Ministarstvu te pokazala svoje znanje

  • sonny42 21.02.2013.

    Pa što ako je došla iz bankarskog sektora..dali joj to daje za pravo da diže kredit u ime građana ove države koji su joj 'zarađivali' plaću i u ovom i u onom sektoru..zar bankarstvo nije produžena ruka vlasti..zar je legalno da se zadužuješ u ime nekoga tko nije ni kriv ni dužan..kuda su otišla sredstva koja je pribavila na taj način i osim toga ako joj je plaćica tamo nije bila veća zašto nije ostala tamo..ili je htjela biti Hrvatska heroina..ili joj se saborska mirovina učinila primamljivijom..

  • WOMANIZER 20.02.2013.

    polako mi se gadi ovaj život u hrvatskoj, kad bu bolje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare