To je to što me zanima!

Masakr na zabavi: Ubio bivšu suprugu, sina (8) i pola rodbine

Pomahnitali muškarac u brazilskom gradu Campinas upao je na kućnu novogodišnju zabavu i ubio svoju bivšu suprugu, osmogodišnjeg sina i rodbinu te na kraju presudio sebi
Vidi originalni članak

Pomahnitali muškarac u brazilskom gradu Campinas upao je na kućnu novogodišnju zabavu i ubio svoju bivšu suprugu, osmogodišnjeg sina i rodbinu, te na kraju presudio i sebi, piše Sun.

FOTO: Ubojica Sidnei Ramos de Araujo sa sinom 

Napadač Sidnei Ramos de Araujo (46) preskočio je zid i upao na imanju u Campinasu, na samu novogodišnju noć. Ušavši u kuću započeo je paljbu iz svog 9 milimetarskog pištolja pri čemu je stradalo devetero ljudi. Među žrtvama je devet žena, dva muškarca i dječak. Svi su članovi iste obitelji.

Ubojica je zatim sebi ispalio metak u glavu i umro na mjestu. Troje ljudi, ozlijeđenih u masakru, oporavlja se u bolnici.

FOTO: Isamara Filier (u sredini) sa sestrama Alessandrom (lijevo) i Liliane (desno)

Susjedi nisu ništa posumnjali

Susjedi su potvrdili da su oko ponoći čuli pucnjeve, ali kako je bilo Silvestrovo u početku nisu ni slutili da je riječ o pucnjima iz vatrenog oružja. Tek kada im je na vrata pokucao jedan od gostiju sa zabave, obliven krvlju, shvatili su što se odigralo u njihovom susjedstvu.

FOTO:  Ismara Filier sa sinom

Policija je otkrila da je ubojica oko tijela omotao 10 bombi kućne izrade. Uz sebe je imao zalihu metaka i džepni nož.

Vjeruje se kako je ubojica, inače po zanimaju laboratorijski tehničar, bio uzrujan jer ga je supruga Isamara Filier odlučila napustiti. Par je vodio brakorazvodnu parnicu, a napadača je posebno pogodilo što je sud bivšoj dodijelio skrbništvo nad sinom Joãom Victorom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • magnolia_1 02.01.2017.

    ... pri čemu je stradalo devetero ljudi. Među žrtvama je devet žena, dva muškarca i dječak...?!?!?9 2 1=12 🤔

  • povratnik12(jakolishe) 02.01.2017.

    pa nije i dijete smio ubiti !!

  • bubasinter 02.01.2017.

    Grozberger

Komentiraj...
Vidi sve komentare