To je to što me zanima!

Maskirani pljačkaš opljačkao bebenzinsku, policija ga traži

Zaprijetio je 23-godišnjem zaposleniku nožem i zatražio novac. Domogao se oko dvije tisuće kuna, koliko je bilo u blagajni u ranim jutarnjim satima. Pobjegao je
Vidi originalni članak

Naoružani razbojnik pokrivenoga lica banuo je u petak oko 5 sati na benzinsku postaju u Ulici Ante Starčevića u Zadru. Zaprijetio je 23-godišnjem zaposleniku nožem i zatražio novac.

Domogao se oko dvije tisuće kuna, koliko je bilo u blagajni u ranim jutarnjim satima. Pobjegao je, a policija je krenula u potragu za njim. I dalje ga traže. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tiranosaurus 12.06.2016.

    Kaj bi tek da je opljačkal cebenzinsku

  • jozabroz 11.06.2016.

    "strucnost" vasih dopisnika se opet pokazala,,zbilja ste na "vrhuncu")))))))

  • Enes71. 10.06.2016.

    Kada će novinari naučiti da se oružani napad, razbojništvo, ne zove PLJAČKA, da se razbojnik ne zove PLJAČKAŠ RAZBOJNIŠTVOM nazivamo djelo u kojem netko uporabom sile protiv neke osobe ili prijetnjom da će izravno napasti na njezin život ili tijelo oduzme tuđu pokretnu stvar s ciljem da je protupravno prisvoji PLJAČKA je nekontrolirano otuđivanje dobara i imovine ili uništavanje tijekom katastrofalnih događaja, građanskih nemira, ili ratove u stanju anarhije, gdje državne institucije nisu u stanju ili ne žele intervenirati, ili imaju nalog da se ne miješaju. Pljačkaši često masivno uporabljuju silu. Pljačka može biti oduzimanje roba ili dobara silom kao dio vojne ili političke pobjede, pobune, ili nereda. Izraz se također koristi u širem ili metaforičkim smislu, za opis nečuvenih slučajeva krađe i pronevjera, kao što su "pljačkanja" privatnih ili javnih dobara od strane korumpiran osoba ili pohlepne vlasti ili konfiskacija nakon revolucije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare