To je to što me zanima!

Maskirani pred vratima sedam članova Skupštine Dinama: '20 ih je došlo, dobili smo i poruke'

Od tebe se očekuje da više ne dolaziš na skupštine udruge građana NK Dinamo i da podneseš ostavku na tu časnu funkciju, stoji u isprintanom pismu kojeg su članovi dobili
Vidi originalni članak

Nekoliko članova Skupštine GNK Dinamo prijavilo je policiji dolazak Bad Blue Boysa na njihova vrata. 

- Pokušajte zamisliti da vam 20, 30 maskiranih ljudi odjevenih u crno oko 21 sat lupa na vrata i blokira vozilima promet - rekao je jedan od članova Skupštine za Jutarnji list

REKORDNA ZARADA Dinamo zaradio 54 mil. € od Uefe u posljednje tri sezone!

Nekim članovima ostavljeno je i pismo. Isprintano je i nije potpisano, a zagrebačka policija i njega istražuje jer su članovi Skupštine njega shvatili kao prijetnju. 

- Od tebe se očekuje da više NE DOLAZIŠ na skupštine udruge građana NK Dinamo i da podneseš ostavku na tu časnu funkciju - stoji u pismu. 

UŽIVO OD 21 SAT Evo gdje gledati uzvratni sudar Dinama i Krasnodara iz Zagreba

Nadalje, u poruci ih podsjećaju da su obezvrijedili povlasticu članstva kada su 1. ožujka 2018. digli ruku i svojim imenom jamčili za čovjeka koji je klubu oteo stotine milijuna kuna. Iako ga ne spominju, očito je da autori aludiraju na Zdravka Mamića. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • JA SAM TAJ 25.02.2021.

    Očito im smeta što Dinamo večeras ima dobre izglede da prođe dalje. Kako bi se tretirala maskirana grupa koja bi npr. zastrašivala na ovakav način onog vlasnika kafića u Rijeci. Očekujem od svih da na isti način tretiraju ovu grupu maskiranih huligana.

  • VilaVelebita2001 25.02.2021.

    Manipulacije s ciljem zatiranja Dinama. Dinamo s Mamicem godinama osvaja prvenstva, igra u Europi, najuspjesniji je klub u ovom dijelu Europe, dao vecinu igraca reprezentacije. I opet nekima ne valja. Pa nasa velika poduzeca vode razni direktori, uzimaju lovu a firme im propadaju. Da su bar 1% uspjesni kao Mamic. Ocito je uspjesan Dinamo trn u oku lijevih orjunasa i slicnih mrzitelja svega uspjesnog u Hrvatskoj. Kako su samo napadali Modrica i Lovrena uoci svjetskog prvenstva, kako su prekinuli docek ns Trgu, pa ona navijanja protiv reprezentacije, Jovanoviceve mocvare i sl. Peta kolona, zasticena od vlasti, vlada medijima, obmanjuje i radi sto hoce.! Ne smeta njima Mamic, njima smeta uspjesna Hrvatska. 

  • 25.02.2021.

    Dinamu ne trebaju udruge, te udruge unistit ce dinamo bit cemo u rangu hajduga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare