To je to što me zanima!

Matejev otac: 'Danas bih se trebao vidjeti s MUP-om, loše je vrijeme, vidjet ćemo kako dalje'

Periš napominje i da je Matej imao dosta prijatelja, ali da je bio nerazdvojan s prijateljima iz osnovne škole. Prijatelji su mu kao braća, kaže Nenad Periš
Vidi originalni članak

Nenad Periš, otac Mateja Periša oglasio se jutros, no nema nikakvih novih informacija  o sinu.

- Jutros nemam nikakvih novih informacija. Jučer je MUP provjeravao neke lokacije u Beogradu na kopnu i nastavlja se potraga na Dunavu. Nadam se da ću se danas vidjeti sa pripadnicima MUP-a. Vrijeme je loše, vidjet ćemo dalje - rekao je Nenad.

POGLEDAJTE VIDEO Matejev otac komentirao navode da se društvo drogiralo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže da je znao da će njegov sin ići u Beograd, znao je kako će putovati i s kim, javlja Kurir.

- Znao sam da će prespavati u Zagrebu, sve sam znao i ništa nije ukazivalo na ovu nevjerojatnu situaciju. Bio je pun planova za budućnost i nikada nisam slutio da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Ja kao otac, obzirom da je put od Splita do Beograda dug, govorio sam da ne bi trebali ići i da je možda bolje da idu negdje bliže. Kada se slavi mladi ljudi se opuste i popiju malo više, zato sam mislio da je primjerenije da ostanu negdje bliže. Razgovarao sam i s njegovim prijateljima, da idu negdje drugdje - rekao je Periš za TV Pink.

DESET DANA NADE Matej je nestao svega šest sati nakon dolaska u Beograd, a već 10 dana baš svi tragaju za njim

Kaže da mu se Matej javio kada je prešao granicu, ali da se nakon toga nisu čuli, a onda je dobio informaciju od prijatelja da je Matej nestao.

Periš napominje i da je Matej imao dosta prijatelja, ali da je bio nerazdvojan s prijateljima iz osnovne škole. Kako je cijelo vrijeme pričao u prošlom vremenu, Nenad je zaplakao, a potom rekao: "Daj Bože da griješim".

- Prijatelji su mu kao braća - rekao je Nenad i još jednom potvrdio da je na snimkama gdje mladić zaustavlja taksi njegov sin i da mu to vraća nadu.

- Matej je sigurno u toj noći negdje žurio, htio je ići taksijem, bio je bez jakne što mi ukazuje da se htio vratiti u klub, a zašto, nadam se da će se saznati što prije - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zlatarevo+zlato 10.01.2022.

    Bili su ko braća a cura ih nezna

  • super_girl650 10.01.2022.

    Snimak koji pominjete on sa dve devojke, to nije on nego rialiti ucesnik is Srbije ! Potvrdjeno je u novinama da se radi o drugom momku. Tako da nemojte da komentarisete i etiketirate bez provere. Inace, ne znam kada je neka vest ovako pogodila celu Srbiju kao ova. Svi koje poznajem su potreseni ovim i svi se nadamo da ce se desiti cudo i da je decko ziv i zdrav. Ja ulazim na svakih sat vremena na portale u nadi da cu procitati radosnu vest, da su ga nasli zivog. A i ako je koristio neke nedozvoljene supstance, nije razlog da se sprdate sa njim, imali su zelju da provedu Novu godinu, mladi su, nazalost desilo se sta se desilo. I mislim da to nema veze sto je bio u Bg, samo je steta sto je bio blizu reke i sto kada je zaustavio taxi nije nastavio pravo, levo, desno bukvalno svaki pravac bi bio bolji i bez bojazni od reke nego onaj kojim je otisao.

  • kaisersosse 10.01.2022.

    Tko kaze da nije općio sa curom sa kojom nije trebao pod utjecajem kokaniđe i viskija. A Bože dragi nije da nisu imali neku šljakicu sa gudrom koja je lose završila, odnosno njihova suradnja i obveze koje očito također nisu ispunjene po prethodnom dogovoru. Proslava n9ve g9dine i poslovni sastanak ili ugodno sa korisnim i eto vraga. Tatu ili su obradili ili zna priču koju ne smije podijeliti sa javnošću. Dečki su se zajebavali sa krivim ljudima i garant je to poruka za dečke i njihove suradnike, tipa pojest će te mrak i kad je tako nema šanse da se nađe tijelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare