To je to što me zanima!

Mateo ne želi oca ubojicu u grobu s majkom i bratom

Roberto Percan (44) cijeli je dan bio čudan te je sina Matea (18) nagovarao da ostane kod kuće. Kako doznajemo, motiv bi mogao biti ljubomora
Vidi originalni članak

Istarska policija u ponedjeljak je iznijela rezultate obdukcije na tijelima ubijene Alenke Percan (41) i njenog sina Martina (9) iz Raklja kod Pule. Ustvrdili su da je suprug i otac Roberto (44) više desetaka puta u vrat, prsa i leđa ubo i zasjekao Alenku, a sina Martina u vrat. Oboje su iskrvarili. Nije poznato koga je pomahnitali Roberto prvog ubio, no pretpostavlja se da je dječak gledao ubojstvo svoje majke. Roberto se zatim udaljio 20 metara od kuće i prerezao si žile na rukama. Policija je potvrdila da je u bočici koju su našli kraj njegova tijela bio pesticid te da ga je ubojica popio. I on je preminuo od iskrvarenja. Motiv pokolja policija još utvrđuje, no neslužbeno doznajemo da bi motiv mogao biti ljubomora. Drugi sin nesretnog para, Mateo (18) koji je zatekao majku i brata mrtve po povratku iz sela, rekao je policiji kako mu se otac cijeli dan čudno ponašao. Navečer je navodno mladića molio da ne ide na dogovorenu proslavu, da ostane kod kuće. Mateo trenutno boravi kod tete u Puli.

UBOJICU ĆE POKOPATI 10 METARA DALJE OD ŽENE I SINA
Majku i sina pokopat će u utorak popodne na mjesnom groblju u Raklju. Položiti će ih zajedno u zasebnom grobu dok će ubojicu Roberta pokopati desetak metara dalje u grobnicu s njegovim roditeljima. Želja je to, kažu mještani, sina Matea koji će u srijedu imati 18. rođendan. Mještani Raklja još su u šoku i na svakom koraku samo se priča o tragediji. Neki mještani su se protivili da se ubojica Robero zbog nezapamćenog zločina uopće i pokopa u Raklju.
- Iako je napravio zločin ja ga ne krivim. Nešto je puklo u njemu, a što, to samo Bog zna. I njega ćemo pokopati dostojanstveno pa ne možemo ga baciti ribama da ga pojedu - kaže Mateo Martinčić (50), prijatelj nesretne obitelji te dodaje kako je nestala jedna divna obitelj. Za ubojicu Roberta kaže kako nije mogao vidjeti krv niti kada su se svinje klale.
- Zbog ovoga što je napravio ja bi ga najradije bacio u neku jamu, ali što ćete, ipak je bio čovjek - kaže mještanin Đino Valić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marenda 14.04.2009.

    administrator - kako se neko može potpisivat sa siptarcina????????

  • aura 13.04.2009.

    Jadnom dečku koji se mora nositi s ovom prestrašnom nesrećom, želim da smogne snage za daljnji put kroz život i da nađe jednog dana srodnu dušu koja će mu srce ispuniti ljubavlju i barem malo istisnuti ovu bol. A ti siptarcina ne treba da se izruguješ ruđoj nesreći bez obzira gdje se odigrala, da li u Hrvatskoj, BIH ili Kosovu, tragedija ne poznaje vjeru ni državu.

  • slama 13.04.2009.

    pa da je bio ljubomoran sin bi bio živ,koje gluposti,to samo selo može smisliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare