To je to što me zanima!

Matić: Kolinda je sad dobila što je tražila, što bi još htjela?

Ministra branitelja naljutio je pozdrav koji je u svom pobjedničkom govoru Kolinda Grabar Kitarović uputila braniteljima koji prosvjeduju pred Ministarstvom u Savskoj
Vidi originalni članak

Pozdrav koji je Kolinda Grabar Kitarović u svom pobjedničkom govoru uputila braniteljima iz Savske 66 izazvao je reakciju ministra Predraga Matića čiju smjenu prosvjednici već više od dva mjeseca traže.

- Pa super. Sada kada postaje zakonita predsjednica Republike, ona ne poštuje demokratske uzuse ove zemlje. Ministri se mijenjaju na izborima, ministre smjenjuje premijer, a ne predsjednica Republike. Evo, dobila je u jednom dijelu što je tražila, što još hoće. Ma ne smijem ništa reći - rekao je Matić za Tportal. 

Ministar koji je dvije godine bio savjetnik Ive Josipovića za branitelje istaknuo je da je jako tužan i razočaran zbog njegova poraza i dodao:

- I to je demokracija. Onaj tko ima više glasova pobjeđuje; protiv toga se ne može i ne smije. Sad idemo dalje. Pretpostavljam da će sada u Hrvatskoj krenuti med i mlijeko - poručio je ironični Matić.

Idi na 24sata

Komentari 467

  • wipal 13.01.2015.

    kad ti dijaspora bira precjednika bolje ni nemožete proč

  • šanto5 13.01.2015.

    meni se čini da je on zadnji koji trebao komentirati i znati što bi Kolinda htjela...malo je dečko izgubljen i hendikepiran kad su mu izgleda najveći prijatelji na drugoj strani Dunava

  • jabuka5 13.01.2015.

    dobila je što je tražila , naravno , i što god bude htjela dobit će , jer smo MI uz nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare