To je to što me zanima!

Matić: U podrumu Ministarstva su naoružani srpski specijalci

Ministar Predrag Matić podsjetio je kako tijekom trajanja prosvjeda branitelji u šatoru u Savskoj imaju struju koju dobivaju od Ministarstva, kao i sanitarni čvor
Vidi originalni članak

Nakon što je HDZ-ov Josip Đakić, predsjednik Odbora za ratne veterane, novinarima u Saboru izjavio da ima informaciju da je interventna policija već krenula u Savsku kako bi prekinula prosvjed, reagirao je ministar branitelja Predrag Matić.

- Vi znate da sam ja ironičan i jedino što mogu potvrditi jest da je u podrumu Ministarstva branitelja smješteno 100 do 200 specijalaca srpske nacionalnosti naoružanih do zuba. Dečki bi išli kući, ali držimo ih zbog prosvjeda - kazao je.

Ministar je rekao kako tijekom trajanja prosvjeda branitelji imaju struju koju dobivaju od Ministarstva, kao i sanitarni čvor.

- Ja ne planiram nikakve nasilne metode. Što se mene tiče, mogu i dalje prosvjedovati. Ja im od prvog dana nudim da sjednemo za stol i nudit ću, a kad ne budem na ovoj funkciji, nećemo se više ni družiti. Dečki koji prosvjeduju imaju mirovine od 5000 do 30.000 kuna. Tamo nema nijednog koji nije stambeno zbrinut i nijednog koji nema invalidninu. Od prvog dana govorim da, ako bi netko trebao prosvjedovati, to bi trebalo biti 30.000 nezaposlenih hrvatskih branitelja, ali takvih dolje nema - kazao je Matić, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 484

  • kormilar 01.02.2015.

    Branitelji iz šatora su ustvari vojno krilo HDZ-a, koji stvarajući nered u državi ustvari imaju za cilj rušenje legalno izabrane postojeće vlasti. Oni ustvari ucjenama i prijetnjama žele ući u ustav RH i na taj način bez obzira na stanje državne blagajne biti trajno zaštićeni. Baš njih briga što je većina hrvatskog naroda obespravljena i živi u neimaštini: oni gledaju isključivo sebe. Dragi branitelji iz šatora, hvala vam! Pokazali ste svoje pravo lice.

  • zumbač 01.02.2015.

    Matiću,imaš podršku svakog normalnog građana republike Hrvatske koji razmišlja svojom glavom...nedaj im da te živciraju i stvaraju pritisak svojim glupostima...meni više ta banda u Savskoj liči na pijane četnike,nego na ponosne Hrvatske ratnike...svakim danom se sve više otkrivaju da zapravo neznaju kaj hoče i da iza toga stoji Karamarko i njegov bosanac Vaso...

  • ledo1 31.01.2015.

    pa dobro im je i rekao prosvjeduju samo oni koji si to mogu priuštiti ostali pokušavaju prehraniti svoje obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare