To je to što me zanima!

Mavrović: Kao strašno je što je svinja piškila u vodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši boksač tvrdi kako svinje imaju odgovarajuće uvjete i da nije strašno ako se koja 'popiškila u vodu'. No novinare na svoju farmu ipak nije pustio
Vidi originalni članak

Udruga Prijatelji životinja dobila je fotografije i snimke s farme svinja tvrtke Eko-Mavrović. Na njima se vidi da su svinje u vlastitom izmetu i mokraći. Piju vodu po kojoj hodaju i obavljaju nuždu. Leže na mokrom podu i praznim koritima za hranu. Prijatelji životinja tvrde da Željko Mavrović time krši uvjete ekološkog uzgoja. Mavrović je u telefonskom  razgovoru potvrdio da su fotografije s njegove farme koja se nalazi u Cagama kod Nove Gradiške, no ne vidi ništa sporno. 
- Mislim da moje svinje žive u sasvim prihvatljivim uvjetima. Svinje kao svinje vole vodu i blato, i sada je strašno što se neka "popiškila" u vodu - rekao je Mavrović. Ipak nije nam dozvolio da posjetimo farmu u Cagama. Na pitanje da li je netko od njegovih radnika načinio fotografije i snimku, rekao je da ne vjeruje. 
- Snimli su to baš u vrijeme kada su se prali svinjce, kada je sve bilo pod vodom - kaže Mavrović i dalje držeći da njegove svinje imaju odgovarajuće uvjete.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • čaplja 19.08.2010.

    E moj Mavroviču pa nije danas lako biti seljak a ti si htio biti veči seljak od Matije Gupca

  • iv4n4 19.08.2010.

    mislim da on nije nikad cuo za pranje

  • brik 19.08.2010.

    kao u Mad Max 3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare