To je to što me zanima!

Među njima i Hrvat: U Jemenu poginula petorica pirotehničara

Do nesreće je došlo kad je u središnjoj provinciji Marib eksplodiralo vozilo za uništavanje minskih sredstava. Poginula su dva državljanina Južnoafričke Republike, Hrvat, te po jedan državljanin BiH i Kosova
Vidi originalni članak

Petorica profesionalnih pirotehničara poginula su ovog vikenda u eksploziji u Jemenu, a među njima se, kako je javio Daily Mail, nalazi i Hrvat.

Do nesreće je došlo kad je u središnjoj provinciji Marib eksplodiralo vozilo za uništavanje minskih sredstava. Poginula su dva državljanina Južnoafričke Republike, Hrvat, te po jedan državljanin BiH i Kosova, potvrdila je u svojem priopćenju kompanija KSrelief.

Teško je ozlijeđen pirotehničar iz Velike Britanije.  

U Jemenu trenutno traje najgora humanitarna kriza današnjice. U zadnjem periodu u toj zemlji je umiru tisuće djece, a milijuni ljudi su na rubu gladi. U zemlji bijesni građanski rat između prosaudijski orijentirane frakcije i proiranske grupacije Hutija. U sukobu je, prema procjeni UN-a stradalo najmanje 10.000 ljudi. Dio teritorija drži i radikalna salafistička grupa, povezana s Al-Kaidom.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • ninorasic 21.01.2019.

    Samo ratujte ljudovi bolje dolje nego kod nas... Svakako ne živimo svi na istoj planeti

  • jale2112 21.01.2019.

    Tuga

  • svjetlana59 21.01.2019.

    Taj hrvat je iz osijeka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare