To je to što me zanima!

Međimurje: Skrivio prometnu i pobjegao, policija traži vozača

Nakon sudara vozač Audija skrenuo je djelomično na cestovnu bankinu, gdje je prednjim dijelom automobila udario u 70-godišnjeg pješaka, ali na sreću pješak nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Međimurska policija moli očevice prometne nesreće u četvrtak oko 6 sati i 30 minuta na trećem kilometru druge dionice državne ceste broj 20, između Svetog Križa i Preloga, da im pomognu u pronalasku odbjeglog vozača. Iz policije navode da se radi o vozilu nepoznate marke, kojim je nesavjesni vozač pretjecao nepoznati teretni automobil i to u trenutku kada je vozač koji se kreće iza njega već započeo s pretjecanjem. Uslijed čega je nepoznato vozilo udarilo je u Audi A4, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji vozač.

Nakon sudara vozač Audija skrenuo je djelomično na cestovnu bankinu, gdje je prednjim dijelom automobila udario u 70-godišnjeg pješaka, ali na sreću pješak nije ozlijeđen, dok je krivac za nesreću nastavio svoj put kao da se ništa nije dogodilo. Policija moli građane koji raspolažu s konkretnim saznanjima o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Čakovec, odnosno nazovi na broj 192.

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crni2012 17.04.2020.

    A da uvedete kamere u aute , sve bi se vidjelo.

  • brigart 17.04.2020.

    Goci

Komentiraj...
Vidi sve komentare