To je to što me zanima!

Medvedev prijeti: Ovo je tek dječja igra, samo zagrijavanje

Dmitrij Medvedev ponovno prijeti svijetu i traži potpunu predaju Ukrajine pod ruskim uvjetima, nazivajući ih dječjim zagrijavanjem
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev ponovno zastrašuje Ukrajinu i cijeli svijet. Političar se na svojoj stranici u Telegramu obratio predsjedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom, nazvavši trenutne ultimatume Rusije "djetinjastim zagrijavanjem".

"Neki Zelenski je rekao da se neće upuštati u dijalog s onima koji postavljaju ultimatume. Sadašnji "ultimatumi" su dječje zagrijavanje za zahtjeve budućnosti. I on ih zna: potpuna kapitulacija kijevskog režima pred ruskim uvjetima."

Dva dana ranije, 10. rujna, predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski je naglasio da trenutno nisu mogući nikakvi pregovori s Rusijom o završetku rata, jer ruska strana ne može formulirati adekvatna stajališta.

– Želimo završiti rat, ali promijenili su se prostor i prilike. Društvo ne želi razgovarati s teroristima. Iako je moguće komunicirati čak i s teroristima, jer oni znaju što žele - istaknuo je Zelenski, prenosi stranica predsjednika Ukrajine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Bože Dragi 12.09.2022.

    Kako onda izgleda kada se zagrijete, bježite još brže, a dupelizac kadirov je odustao od gaženja Ukrajine u tjedan dana

  • NenadZG 12.09.2022.

    Kad će Medvedev uzeti pušku i krenuti?

  • pauci 12.09.2022.

    Samo ritite,tako su i srbici pritili pa di su sad,pobigli na traktoricima.mi smo stali na nasin granicama,ali ukrajina nece samo tako stat,satrat ce vas,da se necete oporavit narednih 100 godina,a onda ce Putin visit na trgu

Komentiraj...
Vidi sve komentare