To je to što me zanima!

Medvedev: 'Zapad će pokušati razbiti Rusiju na slabije države'

U intervjuu za državnu novinsku agenciju TASS, Medvedev je rekao da je Ukrajina dio "Velike Rusije" te dodao da ne vidi mogućnosti za oživljavanje ruskih veza sa zapadom u bliskoj budućnosti
Vidi originalni članak

Zapadu se ne sviđa neovisnost Rusije i Kine i dolazeća desetljeća neće biti mirna jer će pokušati razbiti Rusiju na manje i slabije države, rekao je bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev u četvrtak.

U intervjuu za državnu novinsku agenciju TASS, Medvedev je rekao da je Ukrajina dio "Velike Rusije" te dodao da ne vidi mogućnosti za oživljavanje ruskih veza sa zapadom u bliskoj budućnosti.

RATNO STANJE JOŠ TRAJE Vlada: I idućih godinu dana će država sufinancirati najam stanova raseljenima iz Ukrajine

"Vjerujem da će se prije ili kasnije stanje stabilizirati i razgovori nastaviti, no iskreno se nadam da će do tog vremena znatan dio tih ljudi (zapadnih čelnika) biti u mirovini, a neki i pokojni", rekao je.

Medvedev, koji je sada zamjenik predsjedatelja ruskoga vijeća sigurnosti, rekao je da će se pokušaj bilo koje zemlje da uhiti predsjednika Vladimira Putina na temelju uhidbenog naloga Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) shvatiti kao objava rata.

ICC je prošli tjedan izdao nalog za uhićenje ruskog predsjednika, optuživši ga da je odgovoran za ratne zločine u Ukrajini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fantom 48 30.03.2023.

    Ako do dezintegracije dođe to će biti posljedica vaše politike. Zapad baš briga .

  • razmislite 23.03.2023.

    Koji je to kreten Medvedev misli da ratom moze nekog pridobit.

  • ivanz 23.03.2023.

    Ova ti je točna...mogli ste spriječiti to cijepanje ali odabrali ste igrati igru zapada iz tko zna kakvih osobnih interesa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare