To je to što me zanima!

Meksički Fritzl ugušio sinčića sileći ga da siše mrtvu majku

Poremećeni Meksikanac (32) šokirao je svijet brutalnim zočeništvom i ubojstvom tinejdžerice i njihovog sina. Državni tužitelj sada je otkrio detalje stravičnog zločina
Vidi originalni članak

Jorge Iniestra (32) iz Mexico Cityja pet godina držao je dvije tinejdžerice u zatočeništvu. Rodile su mu ukupno petero djece. Jednu djevojku i tromjesečnu bebu je ubio. 

Meksički državni tužitelj Jorge Ferman rekao je na konferenciji za medije kako je bivši taksist ugušio tromjesečnog sina tjerajući ga da siše mrtvu majku. Oba tijela držao je u sobi majčine kuće mjesec dana prije nego što ih je bacio kraj autoceste. 

Iako je majka zatočenih tinejdžerica na kraju sve prijavila policiji i nju su uhitili jer mu je godinama pomagala u stravičnom zločinu. Iniestrin sin (3) u kritičnom je stanju zbog očevih udaraca, piše New York Daily News.

Vozač taksija bio je u vezi sa socijalnom radnicom Clarom Tapijom (44), ali ubrzo je skrenuo pozornost na njezine dvije maloljetne kćeri i zatočio ih u majčinoj kući. Prozore u sobi zatvorio je daskama. Djevojke su morale obavljati nuždu u toj prostoriji, a njihov mlađi brat sve je morao čistiti rukama. Preživjela djevojka ima 21 godinu, a djeca su stara pet, četiri, dvije godine te beba od tri mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • SekaAllTimeLow 10.09.2011.

    šta ste napali portal, pa novine i služe da objavljuju ovakve vjesti! nisu oni to izmislili, a i ovu vijest su prenjeli svi svijetski mediji! kad ste vidli naslov mogli ste jednostavno preć na drugu vijest. nažalost, sve novine su pune crne kronike :( a zločin neću ni komentirat.. ima prebolesnih ljudi, al šta dođe ženi da dozvoli da se to dešava njenoj djeci???

  • ra14 10.09.2011.

    zbog ovakvih informacija u svim ljudima vani vidim potencijalne sumnjive face i pedofile,i ne usudim se puštati samu djecu vani da se igraju grozno

  • SASHA_2 10.09.2011.

    najvece pitanje koje covjek moze da se zapita u zivotu je"ZASTO!!!!!"ZASTO!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare