To je to što me zanima!

Merdanović ostaje u istražnom zatvoru zbog ubojstva susjede

Merdanović u istražnom zatvoru ostaje temeljem prijedloga Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela
Vidi originalni članak

Džemal Merdanović (72) osumnjičen za ubojstvo nožem 55-godišnje Milke Grivičić na Zametu u Rijeci u utorak, zadržan je u istražnom zatvoru odlukom sudca istrage Vlade Bosnera u četvrtak.

UBOJSTVO U RIJECI Ženu susjed zaklao zbog međe: 'Izađi i ti k...o da i tebe sredim'

Merdanović, osumnjičen da je u utorak poslijepodne nožem ubio Milku Grivičić (55) na prilaznom putu ispred svoje i kuće žrtve na Gornjem Zametu, smješten je danas do daljnjeg u riječki zatvor.

Merdanović u istražnom zatvoru ostaje temeljem prijedloga Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela.

Tereti se za ubojstvo nožem te za nedopušteno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, s obzirom na to da su u njegovoj kući tijekom kriminalističkog istraživanja pronađene ručna bomba, pedesetak komada vojnog streljiva i ručni bacač raketa.

UBIJENA NOŽEM Šok u Rijeci: Pronašli su tijelo žene, policija privela sumnjivca

Sumnjiči se da je u utorak oko 13,10 sati, na prilaznom putu vlastitoj i susjednoj kući u ulici Stari put, nožem zadao više ubodnih i reznih rana Milki Grivičić, od kojih je ona odmah umrla. Merdanović je svojatao taj put i zabranjivao susjedima, obitelji Milke Grivičić, da se koriste njime, iako im je to bio jedini pristup kući.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Belzi 12.08.2018.

    Za smrt ove zene je kriva iskljucivo RH. Kada su 2012.g. Napali plinskom bocom sudsku sluzbenicu, istog casa ih je trebalo oboje uhapsiti i kazniti minimalno desetgodisnjom kaznom zatvora uz tezak fizicki rad. I sve ovo se ne bi dogodilo. A tek sad je bio u tijeku sudski postupak?! Kakva je to drzava da kad ti napad u sudskog sluzbenika da sest godina vodis spor, a likovi su na slobodi?! Koji je to kaos od drustva? A da je sirota pokojna koknula ovoga, onda bi ona dobila hrpu godina. Strasno.

  • AndSanMia 03.08.2018.

    MERDAnović, i sam prezime ti govori sto si.

  • 03.08.2018.

    dobro da ju nije u moru pa da ju jos pojedu morski psi

Komentiraj...
Vidi sve komentare